Căutare Live

Gigi Becali a dat 50.000 de euro pentru un cadou special. Cine este fostul fotbalist care a primit un dar luxos de la latifundiar

Gigi Becali a plătit 50 de mii de euro pentru un cadou special pe care i l-a oferit fostului fotbalist Mihăiță Neșu.

Gigi Becali a scos din buzunar 50.000 de euro pentru un cadou special

Hepta

Latifundiarul a plătit 50.000 de euro pentru o mașină specială pe care i-a dăruit-o fostului fotbalist. Mihăiță Neșu a mărturisit că a fost o surpriză uriașă când a primit mașina de care avea mare nevoie.

Fostul fotbalist a povestit cum a ajuns să primească acest cadou de la patronul FCSB.

Gigi Becali i-a oferit o mașină lui Mihăiță Neșu

”Ultima oară am vorbit cu dânsul în primăvară. Prietenii mei, Iulia şi Mihai, au vrut să-mi facă o surpriză, să-mi ia o maşină nouă, pe care cineva să o sponsorizeze. Gigi mi-a plătit maşina de afară. Este cumpărată de el, peste 50.000 de euro.

A fost o surpriză foarte plăcută. Maşina mea, pe care am luat-o imediat după accident, a început să aibă tot felul de hibe. Nea Gigi s-a arătat imediat dispus să-mi plătească maşina”, a dezvăluit Neșu, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Vezi cum arată mașina pe care a primit-o în dar fostul forbalist de la Ggigi Becali pe AS.ro

Citește și: Ce avere are Rafael Nadal, cel mai titrat jucător de tenis din istorie. Câți bani a făcut din sportul alb

Care sunt cele mai mari salarii de la FCSB. Câți bani scoate Gigi Becali din buzunar pentru salariile lui Tănase, Coman ... Gheorghe Hagi, Cristiano Ronaldo și Neymar își sărbătoresc ziua de naștere. Ce alți fotbaliști celebri sunt născuți pe 5...
Parteneri
Cum să-ți pregătești picioarele pentru sezonul sandalelor
Catine.ro
Ultimele știri
x