Antena Căutare

Gigi Becali, dupa tragerea la sorti: "Considerati ca suntem deja in sferturi"

Gigi Becali nu si-a ascuns satisfactia la finalul tragerii la sorti a 16-imilor de finala din Europa League, care a decis ca Steaua va infrunta echipa olandeza FC Twente.

„Considerati ca suntem deja in sferturi. Eu nu va promit nimic, dar asa cred ca se va intampla"


Becali este de parere ca Steaua a avut noroc la Nyon si s-a declarat multumit de faptul ca echipa sa a evitat adversarii cu nume.

„Am avut noroc pentru ca Twente este o echipa accesibila, o echipa pe care o stim si am mai batut-o. Sunt multumit ca am scapat de cele mai grele. O sa vedem acum, sa ne ajute Dumnezeu. Daca nu te gandesti la finala, nu ajungi nicaieri. Trebuie sa te gandesti numai la finala, asa le dai incredere jucatorilor ca o pot juca", a explicat oficialul stelist.

Ros-albastrii a mai intalnit-o pe Twente, in grupele Europa League, in sezonul 2009-2010, dar nu au reusit sa o invinga, cele doua partide terminandu-se la egalitate, 0-0 in Olanda si 1-1 la Bucuresti.

Steaua Bucuresti va intalni echipa olandeza Twente Enschede in 16-imile de finaa ale Europa League, meciul tur urmand sa aiba loc pe 16 februarie, la Bucuresti, in timp ce returul este programat pe 23 februarie, in Olanda.

In cazul in care va obtine calificarea in optimile de finala, Steaua va juca impotriva invingatoarei din dubla Viktoria Plzen - Schalke 04.

VIDEO! Primele imagini cu Mihai Nesu, in apartamentul in care locuieste cu familia sa... Steaua joaca cu Twente in saisprezecimi. Daca trece, intalneste, din nou, pe Schalke...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x