Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Gigi Becali: L-am luat pe Laidouni cu 200.000 de euro plus nişte procente

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că l-a transferat pe mijlocaşul central tunisian Aissa Bilal Laidouni de la FC Voluntari pentru suma de 200.000 de euro.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că l-a transferat pe mijlocaşul central tunisian Aissa Bilal Laidouni de la FC Voluntari pentru suma de 200.000 de euro.

"A costat 200.000 de euro. L-am vrut de mult timp, dar cereau ei 400.000 şi după aia, ultima dată, 200.000 plus nişte procente, nu ştiu", a declarat Becali, la Pro X.

Becali spune că are o ofertă de transfer pentru Florin Coman în valoare de 15 milioane de euro, dar nu vrea să-l cedeze. El l-a certat pe fostul fotbalist Ianis Zicu, despre care a spus că vorbeşte aiurea pe la televizor când a comentat că Florin Coman valorează 3,5 milioane de euro.

"A vorbit Ianis Zicu, că Becali nu are dreptate. Că după părerea lui suma corectă pentru Coman este trei milioane jumătate. Cum e corectă dacă eu la ora asta am 15 milioane pe el. Şi nu-l dau. Cum e corectă trei jumate, mă, nu ţi-a ruşine să vorbeşti aiurea? Toată ziua îşi dă cu părerea şi Ianis Zicu, comentatorul Ianis Zicu. Dacă vreau să se facă, se face mâine (n.r. - transferul lui Coman). Se va face şi o să vedeţi dacă are dreptate Ianis, marele deştept Ianis Zicu. El e machidon, dar vorbeşte aiurea pe la televizor. Lasă, că nu sunt machidonii chiar aşa de uniţi! Nu mai e lumea aşa. Să vedem ce-o să facă Ianis Zicu şi cu Mara (n.r. - Marica) la Farul, acum o să vdem cât de deştept este", a afirmat omul de afaceri.

Becali a mai spus că are nevoie de un fundaş stânga în locul lui Junior Morais, care a plecat în Turcia, la Gaziantep, echipă antrenată de Marius Şumudică.

"Trebuie să luăm un fundaş stânga, dar nu ne grăbim, nu e nicio grabă. Nu mă mai grăbesc la transferuri. Mai stăm să treacă euforia asta cu ofertele, cu campionatul european, cu u21, semifinalistă, să treacă puţin euforia şi o să vedem după aia cum aduc la Becali să vândă. Lasă-i să treacă puţin, aşa", a adăugat el.

Laidouni, 22 de ani, a venit al FC Voluntari vara trecută, după ce a mai jucat la Angers, Les Herbiers şi Chambly.

Sursa : news.ro

Recomandari