Antena Căutare

Gigi Becali: "Stiu multe lucruri despre Dragomir, dar nu vreau sa ii fac rau"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre situatia in care se afla presedintii FRF si LPF, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir.

"Lucrurile pe care le stiu eu nici el nu le stie. Dar nu pentru acele lucruri a fost audiat Dragomir.

Pe mine nu ma intereseaza Mircea Sandu, nu pot sa spun de el ca ar fi facut sau face rau fotbalului. Si nici de Dragomir nu vreau sa spun nimic, nu e treaba mea si nu e frumos, nu vreau sa ii fac rau. Eu vreau doar sa se respecte regulamentele. Mircea Sandu nu mi-a facut nimic, el s-a aliniat fotbalului modern. Nu mai vreau sa ma dau cu capul de pereti in domeniul unde activez ca nu pot sa rezolv anumite lucruri.

Indiferent ce se intampla, comisiile sunt cele mai importante. In societate, cel mai important lucru este justitia, asa si in fotbal. Mircea Sandu a inteles un lucru, ca nu poate conduce fotbalul comandandu-l, dand ordine comisiilor. De aia nu am eu treaba cu el si cu Federatia. A, ca a gresit cu Craiova, e ceva, dar nu e penal! Nu va pati nimic Mircea Sandu, nu a fost de rea credinta.

Pacat de Neagu ala, ca e baiat tanar, cu bani. Lui "Patanu" Gitejan i-am dat eu bani ca prieten, inainte sa vina la comisii, ca apoi se interpreta. Puteam sa ii dau 5.000 de euro si puteam sa comand eu comisiile. Daca Dragomir schimba comisiile, poate sa stea 17 ani la Liga. Pe mine ma intereseaza sa fiu respectat", a spus Gigi Becali.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Adrian Mititelu: "Dragomir abia acum realizeaza ce a facut"... Poli Timisoara - Steaua 2-0 \ Inca o umilinta pentru ros-albastrii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x