Antena Căutare

Granada - FC Barcelona 0-1/ Victorie chinuita

FC Barcelona a revenit pentru moment in fruntea clasamentului din Spania, dupa ce a castigat cu 1-0 pe terenul nou-promovatei Granada.


Xavi si-a sarbatorit astfel in cel mai potrivit mod recordul de aparitii in campionat pentru Barcelona, 392, cu una mai multe decat Migueli.

Sansele gazdelor de a obtine macar un rezultat de egalitate au scazut dramatic in repriza a doua, atunci cand Jaime Romero si Daniel Benitez au fost eliminati.

Intr-o alta partida disputata marti, Sevilla a evitat in prelungiri un esec rusinos pe teren propriu in fata lui Santander, ultima clasata si singura echipa fara victorie in La Liga.

Moral a deschis scorul pentru andaluzi in minutul 37, insa oaspetii au intors senzational rezultatul dupa pauza, in numai sapte minute, gratie reusitelor lui Nahuelpan si Bustara.

Sevilla a egalat insa prin acelasi Moral in minutele de prelungire si continua sa fie neinvinsa in actualul sezon, aflandu-se pe locul 4 in ierarhia din Spania.

Carlos Tevez, amendat cu un 1 milion de lire sterline. Argentinianul vrea sa-l dea in judecata pe Roberto Mancini... SERIE A: Juventus - Fiorentina 2-1/ "Batrana Doamna", lider provizoriu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x