Antena Căutare

Handbalistul Viorel Fotache a semnat un contract cu CSM Bucureşti

CSM Bucureşti a anunţat, vineri, transferul internaţionalului Viorel Fotache (30 de ani), care joacă pe postul de inter stânga. Handbalistul are în palmares un titlu de campion, cu Minaur Baia Mare, dar şi Cupa şi Supercupa României.

Componentul naţionalei de handbal, Viorel Fotache, este noul jucător al echipei CSM Bucureşti, cu care a semnat un contract valabil în următoarele două sezoane.

CSM Bucureşti a anunţat, vineri, transferul internaţionalului Viorel Fotache (30 de ani), care joacă pe postul de inter stânga.

Handbalistul are în palmares un titlu de campion, cu Minaur Baia Mare, dar şi Cupa şi Supercupa României.

Fotache a avut şi o aventură de doi ani într-unul dintre cele mai tari campionate din Europa: Bundesliga. Handbalistul care măsoară 1.96 metri a jucat la TVB 1898 Stuttgart, în perioada 2015-2017, pentru ca apoi să revină în România, unde a semnat cu AHC Dunărea Călăraşi, club de la care a ajuns acum la CSM.

”Am ales CSM Bucureşti datorită proiectului de durată pe care oamenii de aici mi l-au prezentat. Este un club solid din toate punctele de vedere. Sper ca sezonul viitor să ne îndeplinim obiectivele impuse de club, chiar dacă suntem o echipă cu o medie de vârstă foarte tânără. Eu am încredere în toţi băieţii şi sper să ne omogenizăm cât mai repede şi să fim în cea mai bună formă de la începutul sezonului”, a declarat handbalistul după semnarea contractului valabil în următoarele două sezoane.

CSM Bucureşti va evolua în stagiunea 2019-2020 şi în Challenge Cup, urmând a-şi afla adversara din optimile de finală la tragerea la sorţi din 16 iulie.

Sursa : news.ro

Andrei Chivulete arbitrează primul meci al sezonului în Liga 1: FC Voluntari - Sepsi Sfântu Gheorghe... Fotbalistul englez Peter Crouch şi-a anunţat retragerea din activitatea de jucător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x