Antena Căutare

HCM Constanta, calificata in optimile de finala ale Ligii Campionilor

HCM Constanta a devenit, astazi, prima echipa de club masculina din Romania care a depasit faza grupelor in Liga Campionilor. Constantenii au trecut cu scorul de 34-23, pe teren propriu, de grecii de la PAOK Salonic si s-au calificat matematic in optimile din finala ale competitiei. In partida tur, HCM s-a impus cu 30-26.


"S-a implinit acest vis minunat. Deocamdata nu simtim ceea ce am realizat, probabil din cauza oboselii. Niciodata nu ne-am dat la o parte, ne-am mobilizat si a iesit aceasta calificare minunata"
, a declarat Laurentiu Toma pentru sport.ro.

Elevii lui Zoran Kurtes au dominat partida de la inceput pana la final, singurele momente in care grecii au fost stapani pe joc s-au petrecut in minutul 16, cand au si condus cu 6-4. HCM Constanta si-a revenit imediat si prin contributia portarului Mihai Popescu, care a avut patru parade senzationale.

Partida cu PAOK Salonic a fost ultima de pe teren propriu pentru HCM, constantenii urmand ca in ultima etapa din faza grupelor, pe 7 martie, sa joace in deplasare cu Pick Szeged.

In urma succesului cu PAOK, HCM Constanta a acumulat 9 puncte si nu mai poate pierde locul patru intr-o grupa cu Montpellier, Cehovskie Medvedi, Valladoli, Pick Szeged si PAOK Salonic.

International Ct. de Arges - Dinamo 1-3... Gheorghe Multescu, demis de la Ceahlaul Piatra Neamt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x