Antena Căutare

Ilie Dobre a intrat din nou in Cartea Recordurilor!

Comentatorul sportiv al Radio Romania Actualitati, Ilie Dobre, a intrat din nou in Cartea Recordurilor, dupa ce a stabilit un record mondial pentru cea mai lunga descriere radiofonica a unui gol (fara pauze de respiratie), performanta fiind de 31 de secunde, informeaza World Records Academy.

In urma cu cativa ani Ilie Dobre a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a strigat "gol" timp de 42 de secunde, cu o singura pauza de respiratie. S-a intamplat in timpul meciului de fotbal dintre Romania si Bulgaria, disputat in preliminariile pentru Campionatul European.


Ilie Dobre este un celebru comentator sportiv de radio si scriitor roman de carti pe teme sportive. A absolvit Liceul Pedagogic din Campulung Muscel si Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti. Dupa absolvirea facultatii, a lucrat ca profesor de istorie la Liceul de Petrol din Videle.

A publicat, inca din vremea studentiei, in presa centrala. S-a angajat apoi comentator sportiv la Radio Romania Actualitati. Incepand din anul 1983 transmite, in direct, meciuri de fotbal pe postul national de radio. Printre transmisiunile sale celebre sunt cele de la Campionatul Mondial de Fotbal din 1998, finala Campionatului European de Fotbal din 1996 sau meciul Rapidului cu Internazionale Milano, de pe Stadionul San Siro, din septembrie 1993.



VIDEO! Ibrahimovic a inscris 4 goluri in poarta Angliei! Ultimul dintr-o "foarfeca" senzationala de la 25 de m... Remiza alba intre Olanda si Germania/ Italia - Franta 1-2. Rezultatele inregistrate in cele mai importante meciuri amica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x