Antena Căutare

Una dintre cele sexy handbaliste face furori pe rețelele de socializare! Fotografii incendiare din vacanța petrecută în Dubai

După o evoluţie de excepţie la Campionatul European din Franţa, Cristina Florica a plecat într-o vacanță în Dubai și face furori pe instagram cu ultimele poze postate.

După o evoluţie de excepţie la Campionatul European din Franţa, Cristina Florica a plecat într-o vacanță în Dubai și face furori pe instagram cu ultimele poze postate.

Handbalista din lotul condus de Ambrus Martin a avut și o evoluție apreciată la Campionatul European din Franța, în urma căruia România s-a clasat pe locul al patrulea.

Cristina Florica profită din plin de vremea frumoasă de acolo, iar dovadă că se simte excelent în vacanţă stau zecile de poze pe care le-a publicat pe contul său de Instagram, potrivit Antena Stars.

Crisrina a marcat 9 goluri în cele 8 partide în care a evoluat la Campionatul European. După ce aventura din Franța s-a încheiat, jucătoarea de la SCM Râmnicu Vâlcea a intrat oficial în vacanță.

România a avut o evoluție bună la Campionatul European de handbal din Franța, acolo unde elevele lui Ambros Martin au terminat pe locul 4. România a pierdut semifinala cu Rusia, scor 22-28, și finala mică, scor 20-24 cu Olanda. Din lotul României a făcut parte și Cristina Florica.

Gigi Becali, anunț BOMBĂ! Motivul pentru care s-ar putea retrage din fotbal! „Nu mă aliniez la ideile lui Satan”... Un celebru fotbalist, prădat de hoți în ajun de sărbători! Tâlhării au reușit să fure obiecte de sute de mii de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x