În această seară, de la ora 19.00. Horia Tecău joacă finala la US Open la Antena 1

Finala de dublu de la US Open, cu Horia Tecău în teren, va fi transmisă în această seară, de Antena 1. Românii vor fi alături de tenismenul român în încercarea sa de a cuceri mult râvnitul trofeu de Grand Slam, începând cu ora 19.00.

Finala de dublu de la US Open, cu Horia Tecău în teren, va fi transmisă în această seară, de Antena 1. Românii vor fi alături de tenismenul român în încercarea sa de a cuceri mult râvnitul trofeu de Grand Slam, începând cu ora 19.00, iar cei care nu pot urmări marele meci în fața televizoarelor o pot face pe AntenaPlay.

Partida va fi difuzată de Antena 1, în direct de la ora 19.00. Observatorul va avea în această seară o ediție specială începând cu ora 18.45 și va continua dupa terminarea finalei. Filmul “Robin Hood” va fi difuzat imediat după Observator.

Tecău şi Rojer vor evolua cu spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez, favoriţi 11, în primul meci de pe arena Arthur Ashe, de la ora 19.00.

Horia Tecău va evolua apoi şi în semifinale la dublu mixt, alături de CoCo Vandeweghe contra principaliilor favoriţi, elveţianca Martina Hingis şi britanicul Jamie Murray.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri