Antena Căutare

În această seară, de la ora 19.00. Horia Tecău joacă finala la US Open la Antena 1

Finala de dublu de la US Open, cu Horia Tecău în teren, va fi transmisă în această seară, de Antena 1. Românii vor fi alături de tenismenul român în încercarea sa de a cuceri mult râvnitul trofeu de Grand Slam, începând cu ora 19.00.

Finala de dublu de la US Open, cu Horia Tecău în teren, va fi transmisă în această seară, de Antena 1. Românii vor fi alături de tenismenul român în încercarea sa de a cuceri mult râvnitul trofeu de Grand Slam, începând cu ora 19.00, iar cei care nu pot urmări marele meci în fața televizoarelor o pot face pe AntenaPlay.

Partida va fi difuzată de Antena 1, în direct de la ora 19.00. Observatorul va avea în această seară o ediție specială începând cu ora 18.45 și va continua dupa terminarea finalei. Filmul “Robin Hood” va fi difuzat imediat după Observator.

Tecău şi Rojer vor evolua cu spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez, favoriţi 11, în primul meci de pe arena Arthur Ashe, de la ora 19.00.

Horia Tecău va evolua apoi şi în semifinale la dublu mixt, alături de CoCo Vandeweghe contra principaliilor favoriţi, elveţianca Martina Hingis şi britanicul Jamie Murray.

Cristiano Ronaldo pune capăt tuturor speculațiilor și anunță unde va juca în viitor: ”Este cel mai bun club din lume!”... Azi, ora 19:00, finala lui Tecău pe Antena 1. Cum au reușit Horia Tecău și Rojer să întoarcă soarta unei semifinale dram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x