Antena Căutare

Inca un pas gresit pentru Mourinho / Santander - Real Madrid 0-0

Dupa un inceput fulminant de sezon, Realul lui Mourinho nu se mai regaseste. Galacticii au ajuns la doua etape consecutive fara victorie, dupa ce astazi au remizat in deplasarea de la Santander (0-0).

Madrilenii venisera pe El Sardinero cu un singur gand, sa se revanseze in fata suporterilor dupa infrangerea din etapa precedenta, 0-1 cu Levante. Dar socotelile din targ nu se potrivesc cu cele de acasa, iar "galacticii" lui Mou risca sa ramana la 3 puncte in spatele rivalei Barcelona.

Prima ocazie a madrilenilor a venit abia la mijlocul primei reprize, in minutul 25, dar sutul puternic al lui Lassana Diarra, de la 20 de metri, a trecut milimetric peste transversala. Dupa 10 minute, Marcelo i-a insirat pe fundasii lui Santander si a trimis in gura portii pentru tanarul Callejon, dar acesta nu a mai ajuns la minge.

Repriza a doua a fost saraca in faze de poarta. O lovitura libera a lui Cristiano Ronaldo, executata in zid, si o incercare lamentabila a lui Karim Benzema de a scoate un penalty au fost cele mai importante faze ale mitanului secund.

Dupa acest rezultat de egalitate, Real Madrid ramane pe locul 7 in Primera, cu 7 puncte stranse in patru meciuri. Rivalii de la Barcelona sint cu o pozitie mai sus, dar au un meci mai putin disputat. Catalanii joaca in aceasta seara cu Valencia, iar o victoria i-ar putea aduce pe primul loc in Primera Division.

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Valencia - FC Barcelona 2-2/ "Liliecii" raman lideri in Primera Division... Otelul Galati - CS Mioveni 0-0 / Repetitie nereusita inainte de Benfica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x