Căutare Live

Ionuț Radu, discurs de excepție înainte de meciul cu Anglia: ”A venit momentul nostru! Haideți să le arătăm ce înseamnă să fii român cu adevărat!” 

România Under 21 a scris istorie vineri seară, când a învins Anglia cu scor 4-2. Ionuț Radu, căpitanul României, a ținut un discurs motivațional înainte de a intra pe teren. 

România Under 21 a scris istorie vineri seară, când a învins Anglia cu scor 4-2. Ionuț Radu, căpitanul României, a ținut un discurs motivațional înainte de a intra pe teren.

Ionuţ Radu: Unde n-au ajuns picioarele a ajuns inima. Să nu mă credeţi nebun când o spun, dar o să ajungem foarte departe

"Haideți toți aici în cerc, băieți! Sunteți pregătiți? Sunteți pregătiți, da? Știți ce se întâmplă azi după meci? Băieți, gândiți-vă la tot ce ați trăit până acum, toate emoțiile pe care le-ați trăit, tot ce-ați trăit singuri, cu galeriile voastre. Totul v-a adus în momentul asta, în cel mai important punct al carierei voastre! În meciul asta, trebuie să murim pe teren! Mie nu mi-e frică, pentru că va am pe voi în față mea și am o țară întreagă în spatele meu, care ne susține.

Sora lui Ionuț Radu, căpitanul României U21, a murit când el avea nouă ani: ”I-am promis că o duc pe toate stadioanele lumii!”

Trebuie să intrăm pe teren și să-i călcăm pe cap, a venit momentul nostru, să le arătăm ce înseamnă să fim români, ce înseamnă să fii român cu adevărat! Ieșim pe teren, dăm tot pe teren! Dau tot pentru voi, voi dați totul pentru mine și pentru România! OK? În seara asta o singură opțiune avem! O singură opțiune! Nu mă interesează, în seară asta ieșim câștigători, pentru că noi ne-am născut câștigători și noi, în seară asta, o să fim câștigători! La 3 vreau să ne-audă toată lumea, cât putem de tare: HAI ROMÂNIA!", a fost mesajul pe care Ionuț Radu l-a transmis colegilor lui înainte de a intra pe teren,

Victorie spectaculoasă pentru naţionala de tineret şi în al doilea meci de la Euro-2019: scor 4-2 cu Anglia

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87 / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3

Ionuţ Radu înaintea meciului cu Anglia: Nu mi-e frică, vă am pe voi în faţa mea şi am o ţară întreagă în spatele meu. A ... Selecţionerul Franţei: Pentru mine, România nu este o surpriză, e o confirmare...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri