Antena Căutare

Italienii arunca bomba: Vlad Chiriches a intrat in vizorul lui Jose Mourinho!

Vlad Chiriches are sanse tot mai mici de a mai continua si din retur la Steaua. Stirile privind plecarea acestuia se inmultesc in presa internationala. Se pare ca atat AC Milan cat si Real Madrid il vor pe jucatorul din Ghencea. Si nu sunt singurele echipe interesate!

Cazul fundasului adus de la Pandurii Tirgu Jiu seamana tot mai mult cu cel al lui Mirel Radoi, insa capitanul Stelei a ajuns pina la urma la Al Hilal, in timp ce Chiriches pare in pole-position pentru o superechipa din Vest.

Dupa Inter, AC Milan, Lazio si AS Roma, un alt club se inscrie pentru achizitionarea fundasului de 23 de ani. Este vorba de campioana Spaniei, Real Madrid. Relatia foarte buna dintre Jose Mourinho si Ioan Becali ar putea fi un element cheie.

"Real Madrid este acum prioritara si se intereseaza puternic de fundasul Stelei", anunta presa din Italia, citata de ziare.com. Italienii se tem ca l-ar putea pierde pe cel mai bun produs al fotbalului din Romania din ultimii ani, un adevarat inlocuitor al lui Chivu.

Mai multe detalii, in Gazeta Sporturilor

foto: Intact Images

FOTO! Esti fan West Ham? Atunci Mosul ti-ar putea face cateva surprize... SMS-ul suporterilor! Topul mesajelor sportive de Craciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x