Antena Căutare

Jos palaria! 500.000 de japonezi au blocat Tokyo-ul pentru a-si saluta medaliatii la Olimpiada

Revenirea medaliatilor olimpici japonezi de la Londra a fost salutata de sute de mii de persoane pe strazile din Tokyo, oamenii afirmandu-si astfel si sustinerea pentru candidatura capitalei Japoniei la organizarea JO din 2020. Imaginile sunt absolut impresionante si nu au nevoie de nici o explicatie. Jos palaria!

Sportivii niponi au defilat pe strazile cartierului central Ginza, din Tokyo, cu medaliile atarnand la gat, in picioare, in autocare descoperite, sau stand in masini decapotabile.
Comitetul Olimpic Japonez a anuntat ca 500.000 de persoane i-au salutat pe medaliatii japonezi. Dar politia nu a oferit o estimare. Jurnalistii AFP au precizat insa ca, potrivit imaginilor de la televiziunile japoneze, multimea compacta a cuprins zeci de mii de oameni.

Japonia a castigat, la Jocurile Olimpice de la Londra, 38 de medalii, dintre care sapte de aur. Printre sportivii japonezi care au defilat s-au numarat gimnastul Kohei Uchimura, campion olimpic la individual compus, luptatoarele Saori Yoshida si Kaori Icho, campioane olimpice pentru a treia oara consecutiv, si componentele echipei de fotbal, vicecampioane olimpice.

Foto: Intactimages / EPA

Meciul Ekranas - Steaua va fi transmis de Antena 1, joi, de la ora 19:45. Disputa va fi liveVIDEO-TEXT pe a1.ro si se po... Blestemul Forestei » Ce s-a ales de echipa care invingea Dinamo dupa ce fusese condusa cu 4-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x