Antena Căutare

Jucătoarea de tenis Beatriz Haddad Maia a fost suspendată temporar pentru dopaj

Sportiva în vârstă de 23 de ani a fost controlată pozitiv cu modulatori ai receptorilor selectivi de androgeni (SARMs), cu proprietăţi similare steroizilor anabolizanţi, în urma unui test efectuat la 4 iunie, la Croatia Open. Ea a fost anunţată la 12 iulie că proba analizată în laboratorul din Montreal este pozitivă

Jucătoarea de tenis Beatriz Haddad Maia, locul 99 WTA, a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv la un control antidoping, a anunţat ITF.

Sportiva în vârstă de 23 de ani a fost controlată pozitiv cu modulatori ai receptorilor selectivi de androgeni (SARMs), cu proprietăţi similare steroizilor anabolizanţi, în urma unui test efectuat la 4 iunie, la Croatia Open.

Ea a fost anunţată la 12 iulie că proba analizată în laboratorul din Montreal este pozitivă, dar suspendarea provizorie a intrat în vigoare la 22 iulie.

Haddad Maia poate cere o audiere în acest caz, însă nu a făcut-o până în prezent

Ultimul turneu la care sportiva braziliană a participat a fost cel de la Wimbledon, competiţie la care a fost învinsă în turul al doilea, după ce a jucat în calificări. În turul I, ea a eliminat-o, cu 6-4, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, câştigătoare în 2017 la All England Club.

Sursa : news.ro

Simona Halep pusă într-o postură jenantă: „Sunt blocată în Elveția. Cine-mi poate trimite 500 de euro, vă rog!”... Marco Asensio s-a accidentat grav în meciul Real Madrid - Arsenal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x