Antena Căutare

La multi ani, Mihaita! Nesu, schimbari de prefix si sperante

Mihai Nesu a implinit astazi, 19 februarie 2013, 30 de ani! Si a mai implinit aproape doi de o alta viata. Una care a venit fara voia sa, pe 10 mai 2011, la un antrenament al echipei FC Utrecht. A ramas imobilizat. A ramas un luptator.

"Mi-as dori sa pot simti si eu frigul", spunea recent Nesu. Momentan, nu poate. Tratamentul in Statele Unite l-a ajutat prea mult, dar au fost ceva progrese. Suficiente, totusi, pentru a-i da sperante catre viitor.

Astazi, la un an, noua luni si noua zile de la nefericitul accident, Nesu isi sarbatoreste a 30-a primavara. Spera s-o faca europeana, cu Steaua in prim-plan. A fost in tribuna la meciul din Olanda si a facut cunostinta cu toti fotbalistii Stelei, echipa pentru care n-a ezitat niciodata "sa bage piciorul". Ba chiar si capul. Pe vremea cand evolua in Ghencea, Mihai declara, cu umor, ca detine "primul loc la fotbalistii care isi sparg capul in timpul meciului".

"Bisonul" nu mai aluneca pe gazon. Asa a fost sa fie. Nu acuza pe nimeni, nu se lamenteaza. Isi duce viata, cea de-a doua, in liniste si spera ca intr-o zi se va putea ridica atunci cand da mana cu tine.

La multi ani, Mihai!

FOTO! Si el a fost mic! Joaca la Barcelona si tocmai a devenit tatic. Il recunosti?... Greii fotbalului, la apel! Au venit in instanta sa-i convinga pe magistrati ca nu au de gand sa plece din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x