Antena Căutare

Larisa Iordache, mesaj de suferință, la scurt timp de la moartea mamei sale. Ce a transmis gimnasta: „Dor de tine”

La puțin timp de la moartea mamei sale, gimnasta Larisa Iordache a transmis un mesaj pe rețelele sociale, prin care și-a manifestat sentimentele de suferință.

Colaj cu Larisa Iordache, îmbrăcată în alb, albastru și roșu Galerie
Larisa Iordache a transmis un mesaj emoționant, la scurt timp de la moartea mamei sale | Hepta & Instagram

Gimnasta în vârstă de 24 de ani a trecut printr-o pierdere enormă la finalul lunii iunie 2021, când mama sa a murit. Recent, Larisa Iordache a publicat pe contul său de Instagram o imagine cu ea în sala de gimnastică. Mesajul pe care l-a scris în dreptul fotografiei relevă sentimentele și gândurile cu care ea se antrenează în aceste momente și anume dorul de mamă.

„Amintirile unesc ceea ce viața desparte”, a scris Larisa Iordache pe contul său de Instagram, adăugând și mesajul „Dor de tine”.

Ce mesaje i-au transmis fanii Larisei Iordache

Fanii și prietenii au încurajat-o să fie puternică în aceste clipe dificile pe care le trăiește.

Citește și: Ce spune Larisa Iordache despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut: „Am crezut că am nevoie de ele”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Capul sus și fii puternică! Suntem mândri de tine!”, „Succes, fii tare, așa cum te știm. Mama ta de acolo de sus te veghează”, „Succes copil talentat, și fii puternică, te așteptăm cu medalii de la olimpiadă”, „Mult succes! Îngerii să te protejeze și să te ajute!”, „Multă putere! Te îmbrățișez!”, sunt câteva dintre încurajările pe care Larisa Iordache le-a primit din partea fanilor săi.

Larisa Iordache a avut parte de momente dificile în ultima perioadă, însă în carieră a avut parte de reușită. Sportiva s-a calificat la Jocurile Olimpice, iar imediat după aceea a ajuns la spital, cu probleme de sănătate.

Larisa Iordache a ajuns la spital, după calificarea la Jocurile Olimpice

Federaţia Română de Gimnastică a precizat, joi, că primele investigaţii efectuate de sportiva Larisa Iordache au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor.

Citește și: Larisa Iordache, povestea unei mari campioane. Drumul succesului, presărat cu multe momente grele

„Ştim cu toţii că în spatele fiecărei mari performanţe regăsim ani de muncă, sacrificii, eforturi, accidentări, momentele grele, dar şi multă pasiune. Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei şi antrenorilor ei o împlinire deosebită şi o răsplată de nepreţuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună. Ceea ce nu se ştie însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism şi a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului. O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri şi stare generală proastă. Primele investigaţii au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfăşurare. După accidentarea la tendonul ahilian din 2017 şi mai multe intervenţii chirurgicale şi recuperări îndelungate, a mai fost nevoie de un prag de trecut pentru a ajunge la Olimpiadă. Campioana noastră l-a trecut, nu a mai permis încă o piedică", a scris FR Gimnastică pe Facebook.

Emma Răducanu a abandonat la Wimbledon. Tânăra-fenomen a acuzat probleme cu respirația pe teren. Ce scriu publicațiile b... Sky Brown, cea mai mică participantă la Jocurile Olimpice 2020, la Tokyo. Cum arată micuța și câți ani are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x