Antena Căutare

Liga I ar putea fi reluată la 16 mai

FRF şi LPF au stabilit, după prima şedinţă a grupului comun de lucru, ca meciurile din Liga I să fie reluate la 16 mai, dacă starea de urgenţă va fi ridicată la 16 aprile şi echipele vor putea, astfel, începe antrenamentele la acea dată, informează gsp.ro.

Din 16 mai şi până la finalul lunii iunie se pot disputa cele opt etape rămase din play-off, în timp ce play-out-ul, cu 12 etape încă de jucat, se va încheia în iulie.

Semifinalele Cupei României se vor desfăşura într-o singuă manşă şi nu tur-retur cum era programat.

În cazul în care meciurile nu se pot relua la 16 mai, FRF şi LPF au stabilit o variantă de rezervă, 13 iunie, cu partidele din play-off-ul Ligii I într-o singură manşă.

În Liga a II-a şi Liga a III-a ar urma să se introducă play-off şi play-out, tot cu meciuri într-o singură manşă.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, că, după ce ediţia din această vară a Campionatului European a fost amânată pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, sezonul campionatului intern poate fi prelungit până la 28 iunie.

Sursa : news.ro

Clubul Chelsea îşi pune hotelul la dispoziţia personalului medical... Extrema Zeljka Nikolici, al treilea transfer al campioanei la handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x