Antena Căutare

Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo ? Care este cel mai bine plătit fotbalist din lume! Iată clasamentul dat publicității azi

Lionel Messi nu a câștigat Balonul de Aur în 2017 și nici în 2018 nu are mari șanse să o facă. El a fost învins din nou de eternul său rival de la Rea Madrid, Cristiano Ronaldo. Asta pe partea sportivă. Pe partea financiară, Messi nu are rival.

Lionel Messi nu a câștigat Balonul de Aur în 2017 și nici în 2018 nu are mari șanse să o facă. El a fost învins din nou de eternul său rival de la Rea Madrid, Cristiano Ronaldo. Asta pe partea sportivă. Pe partea financiară, Messi nu are rival. Nici măcar starul de pe ”Bernabeu” nu se apropie de argentinianul Barcelonei.

Jurnaliștii de la France Football au publicat, azi, clasamentul celor mai bine plătiţi fotbalişti din lume în sezonul 2017/2018. Conform ierarhiei, Lionel Messi îl surclasează clar pe rivalul său Cristiano Ronaldo, cu o diferență de peste 30 de milioane de Euro.

Clasamentul din acest an este unul radical schimbat față de anul trecut. Atunci, Ronaldo a încasat 87,5 milioane de euro, faţă de 76,5 milioane de euro, cât a primit Messi.

Clasamentul veniturilor primilor cinci fotbalişti (salarii brute, prime, venituri publicitare, în sezonul 2017/2018) este următorul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

1. Lionel Messi (Argentina/FC Barcelona) - 126 millioane;
2. Cristiano Ronaldo (Portugalia/Real Madrid) - 94;
3. Neymar (Bazilia/PSG) - 81,5;
4. Gareth Bale (Ţara Galilor/Real Madrid) - 44;
5. Gerard Pique (Spania/FC Barcelona) - 29.

La capitolul antrenori, Jose Mourinho, surclasat clar de Guardiola în Premier League, s-a ”răzbunat” financiar față de catalan. Campion cu Manchester City în acest sezon, Pep nu prinde nici măcar podiumul.

Clasamentul veniturilor primilor cinci antrenori (salarii brute, prime, venituri publicitare, în sezonul 2017/2018) este următorul:

1. Jose Mourinho (Portugalia/Manchester United) - 26 milioane de euro;
2. Marcello Lippi (Italia/selecţionerul Chinei) - 23;
3. Diego Simeone (Argentina/Atletico Madrid) - 22;
4. Zinedine Zidane (Franţa/Real Madrid) - 21;
5. Pep Guardiola (Spania/Manchester City) - 20.

Gică Hagi, antrenor la Legia Varșovia ? Răspunsul ”Regelui” la oferta primită din partea campioanei Poloniei... Transferul anului în fotbalul românesc ? O semifinalistă din Liga Campionilor, aproape de achiziția lui Răzvan Marin. Su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x