Antena Căutare

Love story Gica Popescu - FRF? Propus de Sandu, ”Baciul” i-a luat locul lui Lupescu in Comisia de Disciplina a UEFA

Comitetul Executiv al UEFA a decis azi sa valideze propunerea Comitetului de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal din data de 19 septembrie, de numire a lui Gica Popescu in calitate de membru al Comisiei de Disciplina a UEFA.

Fostul international roman va ocupa locul ramas vacant in urma demisiei fostului director general al FRF, Ionut Lupescu, si a angajarii acestuia, de la data de 1 septembrie, in cadrul Administratiei UEFA.

Gica Popescu a explicat pentru GSP.ro cum au decurs discutiile cu presedintele FRF: "M-am intalnit cu Mircea Sandu si mi-a facut aceasta propunere. Mi-a spus ca doreste ca eu sa fiu reprezentantul Federatiei in Comisia de Disciplina a UEFA. L-am intrebat ce inseamna acest lucru pentru a sti in ce masura afacerile pe care le am imi permit sa desfasor si aceasta activitate la UEFA. Am fost de acord deoarece e vorba de o sedinta la doua saptamani.

Sunt pregatit pentru a lucra la UEFA. De fapt, sunt pregatit pentru lucruri mult mai importante! E o chestiune care imi place si ma onoreaza sa pot reprezenta FRF la UEFA. Voi incerca sa ajut cat pot in luarea unor decizii corecte, nu-mi doresc sa fiu doar de decor. Voi reprezenta interesele fotbalului romanesc".

"Relatia mea cu Mircea Sandu a fost tot timpul bazata pe respect reciproc, chiar daca au mai fost si tensiuni, pe care insa nu le-am creat noi. A fost si acea lupta pentru presedintia Federatiei, o lupta strict profesionala" a continuat fudasul Generatiei de Aur

sursa: gsp

foto: Hepta

Dinamo preia modelul Fener: vrea doar femei si copii la partidele cu portile inchise... Valencia - FC Barcelona 2-2/ "Liliecii" raman lideri in Primera Division...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x