Antena Căutare

Luceafarul Oradea se va muta, de la anul, la Baile Felix

Luceafarul Oradea aniversat 10 ani de la infiintarea clubului printr-un egal in fata lui FCM Tg Mures. Dupa meci oficialii bihoreni au dezvaluit ca de la anul echipa se va muta la Baile Felix.

Echipele din Liga I au profitat de intreruperea campionatului provocata de importantul meci cu San Marino de miercuri. Astfel, daca U Cluj s-a deplasat la Roma pentru a sustine un amical cu Lazio, FCM Targu Mures a onorat invitatia celor de la Luceafarul Oradea, formatie promovata recent in al doilea esalon.

Bihorenii implinesc au implinit astazi, 6 august, 10 ani de existenta, ocazie cu care si-au inaugurat stadionul de la Sanmartin intr-un meci cu echipa antrenata de Ioan Ovidiu Sabau. Scorul a fost egal, 1-1: Ianc a punctat primul pentru gazde, iar Sighiartau a readus echilibrul pe tabela cu 2 minute inainte de final.

Oficialii oradeni au dezvaluit ca, incepand din urmatorul sezon competitional, echipa isi va schimba denumirea in Luceafarul Baile Felix, urmand sa se mute in statiunea din Vestul tarii.

foto: gsp.ro

Brandao, imprumutat la Gremio Porto Alegre... De la sfert de Campionat Mondial in a cincea liga, in doar 5 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x