Antena Căutare

Lyon trece fara probleme de Nancy, Marseille tinuta in sah de Toulouse. Vezi toate rezultatele din Franta!

Sambata s-au desfasurat majoritatea meciurilor din Ligue 1, incheiate fara mari surprize, dar cu evolutii spectaculoase ale scorurilor.

Pe Gerland, Lyon nu a avut probleme cu Nancy (la care Daniel Niculae a fost titular), dubla lui Bastos si golul lui Gomis ajutand-o sa faca o buna repetitie inaintea meciului de pe Bernabeu din Liga. La 3-0, Garde si-a permis sa le ofere o reintoarcere de gala lui Gourcuff si Ederson, doi dintre marii absenti ai fostei campioane din Hexagon. Sunt sanse ca primul, care si-a recuperat numarul 8 de la Pjanic (vandut la Roma), sa fie titularizat in confruntarea cu Real.

Saint Etienne s-a impus cu 2-1 in fata lui Evian, la oaspeti Nicolita fiind introdus in a doua repriza in locul lui Kitambala. Montpellier se afla la al doilea meci spectaculos, reusind in fata lui Dijon o noua revenire de la 0-2 (dupa cea in fata lui Bordeaux) si impunandu-se cu 5-3.

Auxerre a avut parte de o revedere trista cu fostul ei golgheter, Jelen. A condus cu 1-0 prin reusita lui Oliech, dar portughezul a semnat revenirea lui Lille, dupa ce Payet egalase. Pe final a marcat si Debuchy din penalti, asa ca nordicii s-au impus cu 3-1. A doua repriza fabuloasa a campioanei poate fi pusa pe seama intrarii in joc a lui Hazard, cel menajat de Rudi Garcia pentru intalnirea cu Inter din Liga

Iata rezultatele inregistrate:

Auxerre - Lille 1-3
Brest - Caen 1-1
Evian - Saint Etienne 1-2
Lyon - Nancy 3-1
Montpellier Dijon 5-3
Toulouse - Marseille 0-0
Nice - Bordeaux 2-0

Maine, liderul PSG se va deplasa in Corsica, acolo unde probabil va invinge si va mentine ecartul de 3 puncte fata de Lyon si Montpellier si 4 fata de Lille. Tot de la ora 18 se va juca si Valenciennes - Sochaux iar etapa se va incheia cu Rennes - Lorient de la ora 22.

Foto: Intact Images

Concordia Chiajna - CFR Cluj 0-4 / Sogou si Weldon au semnat victoria ardelenilor... VIDEO! Copos se vaieta din nou de bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x