Antena Căutare

Manareli

de Ovidiu Ioanitoaia

Observatorii de arbitri, manevrati de Vasile Avram, trebuie sa treaca de la CCA la Liga!


Ati citit si ieri, inclusiv in articolul lui Dan Udrea, cum functioneaza suveica la CCA, unde o mina spala pe alta si toate lucreaza in beneficiul lui Vasile Avram. Spre binele apropiatilor acestuia si, inainte de orice, spre gloria baiatului presedintelui.

Intr-un cadru in care interesele parintilor se impletesc cu ale copiilor si viceversa, Vasile Avram l-a delegat pe Constantin Gheorghe-Suceava observator la o partida arbitrata de Cristi Balaj (Astra-Dinamo in Cupa) si in ziua urmatoare la una condusa de Marius Avram (Rapid-Gaz Metan in Liga I). Clar, de parca n-ar mai fi existat alti observatori, cel amintit fiind singurul de pe lume! Fireste, Constantin Gheorghe, si el cu un fiu promovat recent asistent pe lista FIFA, a inteles mesajul. Desi Balaj a fluierat corect, 7 in Gazeta, iar Avram cu greseli, nota 4 in ziar, suceveanul si-a facut datoria. L-a ras pe primul si l-a trecut clasa pe celalalt!!!! Pe baza rapoartelor semnate de Constantin Gheorghe, Balaj a fost retinut de la delegari timp de 3 runde si declasat in ierarhia anuala, in vreme ce Avram n-a stat deloc, primind meci in etapa urmatoare!

Asa a si devenit odrasla prezidentiala, impinsa de la spate, “centralul” numarul 1 pe 2009 si i s-ar cuveni, conform regulamentului, o recompensa de 20.000 de euro. Sezonul precedent, banii respectivi, adjudecati de Balaj, nu s-au mai dat, probabil insa ca anul acesta ei vor intra in buzunarul laureatului. Au ajuns la cine trebuia, nu? Si o ultima observatie: dornic sa evite vreo incurcatura, Vasile Avram s-a pus el insusi supervizor la Astra-Dinamo si a parasit stadionul “foarte suparat de prestatia lui Cristi” (Constantin Gheorghe). Q.e.d.

Ca sa se termine cu asemenea minareli, sau macar cu suspiciunile, observatorii de arbitri ar trebui scosi de sub tutela CCA, practic, a lui Vasile Avram, si trecuti urgent in subordinea Ligii Profesioniste. Schimbarea e cu atit mai necesara cu cit, desi raspunde de organizarea campionatului de elita, LPF n-are nici cea mai mica autoritate, nici un control asupra compartimentului in discutie, ceea ce nu se intimpla nicaieri! Cea mai nimerita solutie ar consta insa in debarcarea actualului presedinte, dar despre asta vom mai vorbi.
Vezi comentariile
Spargere la FC Brasov ... Dan Petrescu: "Liverpool e cel mai tare adversar posibil!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 23 septembrie 2024. Horoscop săptămânal cu Bianca Nuțu: Soarele intră în Balanță! Cum ne afectează acest fenomen special
Super Neatza, 23 septembrie 2024. Horoscop săptămânal cu Bianca Nuțu: Soarele intră în Balanță! Cum ne afectează acest fenomen special Luni, 23.09.2024, 11:14
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x