Antena Căutare

Maradona ar putea prelua echipa Gimnasia La Plata

Fostul fotbalist Diego Maradona ar putea antrena în curând echipa Gimnasia La Plata, din prima ligă argentiniană, informează Le Figaro.

Fostul fotbalist Diego Maradona ar putea antrena în curând echipa Gimnasia La Plata, din prima ligă argentiniană, informează Le Figaro.

"Am fost operat recent. Eu am discutat cu responsabilii de la Gimnasia, însă nu chiar în ultima vreme", a declarat Maradona, aflat în convalescenţă, într-un video publicat pe contul de Twitter al lui Matias Morla, avocatul său.

"Maradona este fascinat de ideea de a antrena în Argentina. În proporţie de 80 la sută va antrena echipa Gimnasia", a spus Matias Morla.

În vârstă de 58 de ani, Maradona a fost operat la genunchiul drept la 24 iulie, la Buenos Aires. El a părăsit în iunie potul de antrenor al echipei mexicane de ligă secundă Dorados de Sinaloa, din motive de sănătate.

Gimnasia La Plata este în prezent pe o poziţie retrogradabilă în campionatul Argentinei.

Sursa : news.ro

Bianca Andreescu, după calificarea în semifinale la US Open: Cineva să mă ciupească...Sigur e adevărat?... Nicholas David Ionel, calificat în sferturi la dublu la juniori, la US Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x