Antena Căutare

Marco Asensio s-a accidentat grav în meciul Real Madrid - Arsenal

După primele investigaţii, Marco Asensio, 23 de ani, ar fi suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul drept, iar dacă diagnoscticul va fi confirmat jucătorul ar putea lipsi nouă luni de pe gazon.

Jucătorul Marco Asensio a suferit o gravă accidentarea în meciul amical pe care echipa sa, Real Madrid, l-a disputat, marţi, la Washington, cu Arsenal Londra, în cadrul International Champions Cup, informează lequipe.fr.

După primele investigaţii, Asensio, 23 de ani, ar fi suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul drept, iar dacă diagnoscticul va fi confirmat jucătorul ar putea lipsi nouă luni de pe gazon.

Asensio a intrat pe teren în minutul 46, a marcat în minutul 59 golul de 2-2, iar în minutul 65 a părăsit terenul pe targă, accidentat.

Arsenal a condus la pauză, prin reuşitele lui Lacazatte '10 (p) şi Aubameyang '24. Real Madrid a reuşit egalarea în repriza a doua, prin Bale '56 şi Asensio '59.

Nacho (Real) '9 şi Sokratis (Arsenal) '40 au fost eliminaţi.

Madrilenii s-au impus la loviturile de departajare, cu 3-2.

Sursa : news.ro

Jucătoarea de tenis Beatriz Haddad Maia a fost suspendată temporar pentru dopaj... Fostul luptător Artur Taimazov a pierdut a doua medalie olimpică de aur pentru dopaj, la reanalizarea probelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x