Căutare Live

Marius Bilaşco, despre FC Sevilla: E o tragere proastă pentru noi, nu suntem mulţumiţi cu acest adversar

Managerul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, s-a declarat nemulţumit de adversara pe care echipa antrenată de Dan Petrescu o va întâlni în Liga Europa, formaţia FC Sevilla.

"E o tragere proastă pentru noi, pentru că jucăm cu specialista Europa League, are cele mai multe trofee câştigate, se concentrează pe această competiţie, spre deosebire de Inter sau alte echipe cu care puteam pica. E clar că tot ce vor face în perioada următoare va fi să se concentreze pe campionat şi pe Europa League. Dacă întâlneam Inter sau Manchester United, aveam şansa să nu se concentreze pe Europa League, ci doar pe campionat. Aici e un dezavantaj pentru noi. Sevilla este şi ea pe locul al treilea în campionat, dar cred că se va concentra şi pe Europa League. Nu suntem mulţumiţi cu acest adversar. E adevărat că Dan Petrescu a reuşit performanţe incredibile aici la club, dar asta nu ne face să privim cu optimism aceste meciuri. Trebuie să recunoaştem, suntem inferiori şi avem şanse mici de a merge mai departe. E bine măcar că suporterii au început să sune la club şi să se intereseze de bilete pentru meciul cu Sevilla", a declarat Marius Bilaşco, potrivit telekomsport.ro.

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni echipa FC Sevilla, în 16-imile Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de luni, de la Nyon.

Partida tur va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

FC Sevilla a câştigat de cinci ori Liga Europa, ultima dată în sezonul 2015/2016.

În acest sezon, echipa andaluză ocupă locul 3 în clasamentul LaLiga, cu 31 de puncte, după 17 etape şi după Barecelona şi Real Madrid, ambele cu câte 35 de puncte, în 16 jocuri.

Sursa : news.ro

Julen Lopetegui, despre CFR Cluj: Ne vor pune probleme, cu siguranţă... Ministrul Tineretului şi Sportului, despre evoluţia naţionalei feminine de handbal la CM: Dezamăgitoare...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri