Antena Căutare

Messi a ales să meargă la Inter Miami după despărţirea de PSG: „Mai multă linişte sufletească”

Starul argentinian Lionel Messi a declarat pentru presa spaniolă că a decis să semneze un contract cu gruparea Inter Miami, după despărţirea de Paris Saint-Germain.

messi Galerie
Messi a ales să meargă la Inter Miami după despărţirea de PSG: „Mai multă linişte sufletească” | Profimedia

Messi, în vârstă de 35 de ani, ar fi vrut să mai rămână un sezon în Europa, dar după ce a primit oferte nesatisfăcătoare, opţiunile sale pentru un nou contract au rămas Inter Miami şi Al-Hilal, notează News.ro.

Citește și: FOTO Imagini emoționante cu Lionel Messi și soția Antonela, alături de copiii lor după finala Argentina-Franța de la Cupa Mondială

Messi va juca la Inter Miami, după ce și-a luat rămas bun de la PSJ. Mesajul transmis

Messi a fost atras de Inter Miami cu argumente legate de stilul de viaţă şi de un contract cu branduri importante. Jucătorul are deja o casă la Miami, precizează BBC.com.

“Am decis să merg la Miami. Încă nu este înţelegerea făcută sută la sută, mai sunt câteva detalii de finalizat, dar aceasta este decizia pe care am luat-o”, a spus Messi pentru Sport şi Mundo Deportivo.

El a precizat că a fost ofertat de o echipă din Europa, dar nu a luat-o în calcul. “Nici măcar nu am evaluat-o, pentru că în Europa ideea mea era să merg doar la Barcelona.

După ce am câştigat Cupa Mondială şi nu a existat posibilitatea să merg la Barca, era momentul să merg în campionatul american pentru a trăi altfel fotbalul. Evident, cu aceeaşi responsabilitate şi cu aceeaşi dorinţă de a câştiga, dar cu mai multă linişte sufletească”.

Zilele trecute, tatăl lui Messi spunea că fiul său ar vrea să revină la FC Barcelona.

Citește și: Cine este, de fapt, femeia care l-a îmbrățișat pe Messi după ce a făcut istorie la Cupa Mondială. S-a crezut că ar fi fost mama sa

Prețurile biletelor la meci au crescut

Efectul Messi se răspândeşte deja în Major League Soccer (MLS). Potrivit mai multor instituţii media locale, preţul biletelor pentru meciurile lui cu Inter Miami a crescut deja la doar câteva ore după ce starul argentinian şi-a anunţat decizia de a se alătura francizei lui David Beckham, mai anunță News.ro.

Biletele pentru primul meci teoretic al septuplului câştigător al Balonului de Aur, în iulie, se vând deja la un preţ mai mare decât pentru finala NBA dintre Miami şi Denver., scrie lefigaro.fr.

Biletele nu sunt încă disponibile pe site-urile oficiale, ci pe piaţa de revânzare. Potrivit The Athletic, cele mai ieftine bilete pentru a vedea potenţialul prim meci al campionului mondial cu franciza din Florida, pe 21 iulie, în Cupa Ligii, au crescut de la 27 de euro la cel puţin 435 de euro. Această sumă este considerabil mai mare decât pentru meciul 3 din finala NBA (aproximativ 310 euro).

Nu există nicio îndoială că Messi va face multe pentru a creşte popularitatea şi atractivitatea francizei deţinute de David Beckham. Inter Miami a avut cele mai mici cifre de asistenţă din MLS în sezonul trecut, cu o medie de 12.637 de spectatori.

Dar noii fani şi jucători ai fostului star englez vor trebui să aibă răbdare până când îl vor vedea pe atacantul argentinian în rândurile lor. A doua jumătate a perioadei de înscriere în Major League Soccer (MLS) se deschide abia pe 5 iulie.

Mădălina Ghenea și-a susținut iubitul, pe Grigor Dimitrov, la Roland Garros. Românca s-a afișat în tribune cu un decolte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x