Antena Căutare

FOTO Imagini emoționante cu Lionel Messi și soția Antonela, alături de copiii lor după finala Argentina-Franța de la Cupa Mondială

Duminică, 18 decembrie 2022, echipa națională de fotbal a Argentinei a câștigat Cupa Mondială, după ce a învins Franța în finala din Qatar. Este primul trofeu mondial după 36 de ani pentru echipa lui Lionel Messi, care a marcat de două ori în poarta francezilor. La finalul partidei spectaculoase, fotbalistul i-a avut alături pe fiii săi și soția Antonela.

colaj de imagini cu messi, antonela si copiii lor la finala cupei mondiale, argentina franta Galerie
Duminică, 18 decembrie 2022, echipa națională de fotbal a Argentinei a câștigat Cupa Mondială, după ce a învins Franța în finala din Qatar. Este primul trofeu mondial după 36 de ani pentru echipa lui Lionel Messi, care a marcat de două ori în poarta francezilor. La finalul partidei spectaculoase, fotbalistul i-a avut alături pe fiii săi și soția Antonela. | Profimediaimages.ro

Într-un meci spectaculos, Argentina a reușit să detroneze Franța la loviturile de departajare, după ce a fost egalată de francezi de la 2-0 și 3-2.

La finalul prelungirilor, scorul era 3-3, golurile fiind marcate de Messi ’23 (penalti), ‘109, Di Maria ’36 / Mbappe ’80 (penalti), ’81, ‘118 (penalti).

Lionel Messi a fost fost desemnat cel mai bun jucător al competiției, după ce a mai primit acest trofeu și în 2014, la finala pierdută cu Germania.

Citește și: Cine e și cum arată Antonela, soția lui Lionel Messi. Se cunosc de la o vârstă fragedă și i-a dăruit fotbalistului 3 copii

Imagini emoționante cu Lionel Messi și soția Antonela, alături de copiii lor după finala Argentina-Franța

Când albitrul meciului a fluierat sfârșitul finalei, alături de jucători au venit familiile lor. Printre ei s-au aflat și Antonela Messi și doi dintre fii săi cu Lionel. Micuțul Ciro, care are doar patru ani, nu a fost prezent.

Fotografii au surprins imagini emoționante cu cei patru. Antonela a fost emoționată până la lacrimi de performanța soțului său, cu care trăiește o poveste de dragoste unică.

Cei doi s-au strâns în brațe, mângâiat și au rămas apropiați minute bune după ce trofeele au fost împărțite.

Citește și: Ce semificație are mantia neagră cu care emirul Quatarului l-a îmbrăcat pe Messi. Gestul controversat, aspru criticat de fani

Nu este secret faptul că relația lor este una lungă și specială. Deși se iubesc de când erau adolescenți, ei s-au căsătorit recent, pe 30 iunie 2017.

Antonela Roccuzzo l-a cunoscut pe Lionel Messi prin intermediul vărului ei, Lucas Scaglia. Acum, cei doi au împreună trei copii: Thiago, Matteo și Ciro.

Cine este Antonela, soția lui Lionel Messi

Soția lui Lionel Messi a crescut în Rosariu, același oraș în care a copilărit și fotbalistul. Potrivit SportMob.com, tatăl ei, Jose, a lucrat ca bancher în timp ce mama sa, Patricia, a rămas acasă pentru a-și crește cele trei fiice: Antonela și pe cele două surori, Carla și Paula.

Antonela are treizeci și patru de ani, cu un an mai puțin decât fotbalistul Lionel Messi. Ea s-a născut pe 26 februarie 1988.

Tânăra a studiat medicina dentară la universitate. Inițial, ea s-a pregătit pentru a fi dentist la Universitatea din Argentina, până în 2016, când a decis să urmeze o carieră în modelling.

Citește și: Imagini din culisele reclamei virale cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Detaliul care i-a dezamăgit pe fani | VIDEO

Deși este soția unuia dintre cei mai bine cotați fotbaliști din lume, Antonela Messi a rămas o prezență discretă. Soția lui Lionel nu epatează, ci preferă să ducă o existență normală, la fel ca partenerul său.

Inclusiv la finala Cupei Mondiale din Qatar, Antonela s-a rezumat la o ținută simplă, formată din blugi, un tricou al naționalei Argentinei și pantofi sport.

Ce semificație are mantia neagră cu care emirul Quatarului l-a îmbrăcat pe Messi. Gestul controversat, aspru criticat de... Cine este Tudor Monroe, românul care a produs imnul pentru finala Cupei Mondiale din Qatar 2022: „Sunt foarte mândru”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x