Antena Căutare

Mihai Stoica, asa cum nu-l stiati: arogant din nou

Intr-un interviu acordat unei publicatii mondene, fostul manager stelist a reluat teme deja consacrate din discursul lui, dar a venit si cu anumite inovatii menite sa-i satisfaca eul in continua expansiune.

Intr-un interviu acordat publicatiei Cancan, Mihai Stoica incearca sa dezvaluie o alta latura a sa dar sfarseste prin a fi la fel de arogant ca si pana acum.

Inca din primele replici se caracterizeaza: sunt un brand si sunt razbunator. Apoi urmeaza o comparatie cu Mussolini: "Eu sunt razbunator. Nu in stil mafiot dar caut sa ma razbun daca cineva mi-a facut ceva. E o vorba a lui Mussolini care imi place: "Multi dusmani, multa onoare". Insa cireasa de pe tort este urmatoarea afirmatie: "Nu pot trece neobservat". Probabil ca pe vremea cand Otelul Galati nu reusea sa treca de HIT Gorica ii reusea si acest lucru.

Discutia aluneca spre fotbal, iar aici MM se simte in largul sau, lovind cu sete mingiile ridicate la fileu: Care este cea mai fericita zi din viata? Evident eliminarea Rapidului din Cupa UEFA (orgoliul peluzei in fata careia a ingenunchiat de curand trebuia zgandarit). Ar fi fost culmea sa spuna de returul semfinalei din aceeasi competitie.

Cultura dar si cultul sunt caracteristicile principale ale managerului stelist: "Vorbesc trei limbi straine" (totusi, Amalfitano se pronunta cu accent pe ultima silaba nu pe alta) si nu in ultimul rand, daca doriti sa reauziti ceea ce transmite MM de 2 ani: "sunt singurul manager cu trei echipe in cupele europene, singurul cu doua in Champions League." "Da, buna seara" cum ar spune un "amic" din fotbal, Marian Iancu.

Surprinzator, nimic despre cum se trece de la "decat sa ma intorc la Steaua mai bine locuiesc intr-o cutie de chibrituri" la "Steaua NU se refuza".

Foto: Hepta

Cristi Costache a demisionat de la Rapid... Mama lui Maradona a decedat la 81 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x