Antena Căutare

Mircea Lucescu, vizită surpriză la AC Milan: "I-am sunat şi mi-au zis că mă aşteaptă cu drag". Il Luce şi-a început treaba

Antrenorul Mircea Lucescu, care a preluat echipa naţională a Turciei, a fost în vizită la baza de antrenament a formaţiei AC Milan, pentru a-l cunoaşte pe mjlocaşul turc Hakan Calhanoglu, a anunţat, luni, site-ul calciomercato.com.

"Am venit la Milanello (n.r. - baza de antrenament a echipei AC Milan) pentru a-l cunoaşte pe Hakan Calhanoglu, despre care am auzit că este unul dintre cei mai talentaţi jucători turci. Apoi voi merge la Barcelona pentru a vorbi cu Arda Turan şi în Germania pentru a mă întâlni cu alţi fotbalişti turci. Este important să-i cunosc înainte de începerea pregătirii meciului cu Ucraina.

Îi mulţumesc lui Vincenzo Montella pentru oportunitate, atunci când l-am sunat mi-a spus că sunt bine primit. Am vrut să ştiu cum se comportă Calhanoglu şi mi-a vorbit foarte frumos despre el. Apoi m-am întâlnit cu jucătorul şi mi-a lăsat o impresie excelentă. Este un jucător inteligent care vrea să readucă Milanul sus şi cred că va reuşi. A început imediat să înveţe limba italiană şi asta arată că vrea să se integreze. Pe lângă calităţile sale tehnice şi fizice, acest lucru este foarte important. Am antrenat echipe din Turcia şi ştiu că jucătorii turci sunt excelenţi din punct de vedere al sacrificiului", a declarat Lucescu pentru postul Milan TV.

Tehnicianul român speră că în acest sezon AC Milan se va bate la titlu în Italia şi va ajunge în fazele finale ale Ligii Europa: "Anul acest sper că va fi unul mai bun pentru Milan. Sper că Milan se va lupta la titlu cu Juventus, Inter şi Roma, poate face asta. Faptul că a ajuns în cupele europene este foarte bine, deoarece Europa îţi dă entuziasm. Unui jucător care nu evoluează în cupele europene îi scade valoarea. Milan poate ajunge până în fazele finale ale Ligii Europa".

Mircea Lucescu, în vârstă de 72 de ani, a preluat săptămâna trecută conducerea tehnică a naţionalei Turciei semnând un contract pe doi ani, cu opţiune pentru încă unul, cu Federaţia Turcă de Fotbal.

OFICIAL: Golofca a semnat cu FCSB! "Am venit la un club uriaş, voi vorbi mai puţin şi voi face mai mult pe teren&qu... Florentino Perez i-a liniştit pe fanii Realului: "Nu-l vând pe Ronaldo nici măcar dacă-mi dau preţul în kilograme d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x