Antena Căutare

Mititelu: „Federatia a castigat 27 de milioane de dolari si nimeni nu spune nimic. Imi vreau partea mea de bani”

Federatia Romana de Fotbal a castigat procesul cu Loteria Romana, in urma caruia a primit despagubiri in valoare de 22 de milioane de euro. Patronul Universitatii Craiova sustine ca si cluburile au dreptul la o parte din aceste sume, pentru ca echipele au fost jucate la pariuri si nu FRF.

„Mitica Dragomir a cazut la pace cu presedintii sa nu se bage. Am vorbit cu Gigi (Becali) la vremea respectiva, era e acord, apoi a vorbit cu Dragomir si si-a schimbat optica. Dar nu le merge. Eu, Universitatea Craiova, depun actele sa imi recuperez banii. Daca nu vor asa ii recuperez in instanta. Si ceilalti ar trebui sa imi urmeze exemplul, altfel sunt prosti " a amenintat Mititelu.

Patronul Craiovei sustine ca a gasit o alta sursa de finantare: „Putem lua si o parte din drepturile de imagine ale echipei nationala. Cum adica tu, Federatie tii bani si nu ni-i dai? Eu platesc jucatorii, ii cresc, tu ii ei, ii duci la reprezentativa, mi-i mai si accidentezi, iar apoi eu trebuie sa ii platesc si operatia si contractul. Asa mi s-a intamplat si cu Dananaie."

Pe final, olteanul l-a acuzat de coruptie pe seful FRF: „Mircea Sandu si-a pus cenzori niste anonimi. Ei ar trebui sa asigure transparenta cheltuielilor si sa vina din partea cluburilor nu din acolitii presedintelui Federatiei. Nu stiu unde se duc 12 milioane de euro! Sandu cheltuieste doua milioane de imagine asa, restul si-i tranfera cei don conducere prin firmele lor capuse care sunt foarte multe."

Foto: Hepta

Marian Iancu: „Impotriva lui Mircea Sandu se va incepe curand urmarirea penala”... Utrecht se destrama dupa accidentarea lui Nesu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x