Antena Căutare

MMA: Lupta pentru titlul mondial la categoria semimijlocie, in UFC 154, in direct la GSPTV, pe 17 noiembrie!

Canada fierbe! Asteapta intoarcerea in Octogon a lui Georges Saint Pierre, dupa un an si jumatate de pauza. GSP lupta impotriva lui Carlos Condit pentru a-si pastra tilul mondial la categoria semimijlocie, in UFC 154, in direct la GSPTV, pe 17 noiembrie!

Pe 17 noiembrie, in UFC 154 se lupta doi campioni, in direct la GSPTV! Carlos Condit e campionul interimar. Georges Saint Pierre e campionul care n-a putut sa-si puna centura in lupta din cauza unei operatii la genunchi. A avut probleme cu ligamentele incrucisate, iar recuperarea a durat 10 luni.

Saint Pierre a luptat ultima data acum un an si jumatate, iar fanii abia asteapta sa-l vada iar in Octogon. Dar, pana sa revina in Octogon, il puteti vedea pe Georges Saint Pierre intr-un superreportaj, marca UFC, in aceasta seara, de la ora 22:45, la GSPTV!

Si pentru ca e vorba de K1, in aceasta dimineata a venit la Neatza Marius Tita, luptator K1 Max, care a promovat gala de UFC de la Brasov, gala ce va fi transmisa de GSP TV pe 24 noiembrie.

“Este o veste buna ca se transmite la GSP TV o gala de asemenea anvergura. Evenimentul va avea loc pe 24 noiembrie. O sa fie o gala frumoasa, cu luptatori foarte buni”, a spus Marius Tita. Intrebat de Dani Otil daca este pregatit pentru confruntare luptatorul de K1 a raspuns cu promptitudine: “Tot timpul sunt pregatit si sunt in forma. Dar nu tot timpul iese cum vrei intr-un meci. Deocamdata asta fac, asta e treaba mea”.

Tita a dezvaluit ca a fost la un pas sa renunte la cariera de luptator K1 din cauza unui hematom la picior. “Doctorul mi-a recomandat sa ma las de lupte, dar un prieten mi-a spus sa iau tinctura de leurda. Costa 6 lei si am cumparat-o de la Plafar. Intr-o luna hematomul a disparut, am fost si mi-a facut analize care au confirmat asta. Si acum sunt gata de lupta”, a explicat Marius Tita.

Afla AICI mai multe amanunte despre gala de la Brasov!

Mihai Stoica a fost la un pas de bataie cu antrenorul de portari de la Concordia Chiajna... Derbyul Steaua - Dinamo se disputa cu casa inchisa. A fost bataie pentru ultimele 4.000 de bilete!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x