Antena Căutare

Mutu, suspendat 3 etape dupa "rosul" cu Fiorentina

Dupa chelnerul albanez, a fost randul lui Cassani de la Fiorentina sa faca cunostinta cu palma ”Briliantului”. Atacantul Cesenei risca 3 etape de suspendare.

Adrian Mutu a fost suspendat trei etape pentru gestul din partida cu Fiorentina, astfel ca va rata meciurile Cesenei cu Siena, Cagliari si Parma.

Revederea cu fosta echipa, Fiorentina, s-a transformat intr-un dezastru pentru Adrian Mutu. Atacantului Cesenei nu i-a iesit multa vreme nimic notabil, iar marcajul la sange al fostilor colegi l-a facut sa-si piarda la un moment dat si nervii. Pentru ca l-a tinut de tricou, Cassani a incasat un dos de palma de la "Briliant", aceeasi cu care in octombrie trecut facuse cunostinta si un chelner albanez din Florenta.

Aproape de faza, arbitrul Russo n-a avut nici o ezitare si i-a aratat "tricolorului" direct cartonasul rosu. Mutu a plecat la cabine, iar echipa sa a facut fata unui veritabil asalt al adversarilor in ultimele 17 minute ale partidei. N-a pierdut, 0-0, dar viitorul se anunta sumbru cu doar doua puncte in clasament si fara liderul sau.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Dorinel Munteanu e optimist: "Lui Manchester nu ii va fi usor cu noi"... Manchester a venit cu vedetele la Bucuresti. Doar Rio Ferdinand a fost lasat acasa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x