Mutu, suspendat 3 etape dupa "rosul" cu Fiorentina

Dupa chelnerul albanez, a fost randul lui Cassani de la Fiorentina sa faca cunostinta cu palma ”Briliantului”. Atacantul Cesenei risca 3 etape de suspendare.

Adrian Mutu a fost suspendat trei etape pentru gestul din partida cu Fiorentina, astfel ca va rata meciurile Cesenei cu Siena, Cagliari si Parma.

Revederea cu fosta echipa, Fiorentina, s-a transformat intr-un dezastru pentru Adrian Mutu. Atacantului Cesenei nu i-a iesit multa vreme nimic notabil, iar marcajul la sange al fostilor colegi l-a facut sa-si piarda la un moment dat si nervii. Pentru ca l-a tinut de tricou, Cassani a incasat un dos de palma de la "Briliant", aceeasi cu care in octombrie trecut facuse cunostinta si un chelner albanez din Florenta.

Aproape de faza, arbitrul Russo n-a avut nici o ezitare si i-a aratat "tricolorului" direct cartonasul rosu. Mutu a plecat la cabine, iar echipa sa a facut fata unui veritabil asalt al adversarilor in ultimele 17 minute ale partidei. N-a pierdut, 0-0, dar viitorul se anunta sumbru cu doar doua puncte in clasament si fara liderul sau.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri