Antena Căutare

Naomi Osaka şi Petra Kvitova, în semifinalele turneului de la Brisbane. Japoneza va reveni pe poziţia a treia în clasamentul WTA, în locul Simonei Halep, care va coborî pe 4

Japoneza Naomi Osaka, locul 4 WTA, şi sportiva cehă Petra Kvitova, locul 7 WTA, s-au calificat, vineri, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Brisbane.

Osaka, a treia favorită, a învins-o, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-3, pe olandeza Kiki Bertens, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 6, după un meci care a durat două ore.

În urma acestui succes, japoneza va reveni pe poziţia a treia în ierarhia WTA după o săptămână, în locul Simonei Halep, care va coborî pe 4. Astfel, Halep va fi a patra favorită la Australian Open, grand slam care va începe la 20 ianuarie.

Petra Kvitova, cap de serie numărul 5, a întrecut-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe americanca Jennifer Brady, locul 53 WTA, venită din calificări.

Kvitova s-a impus după o partidă de 80 de minute şi va evolua în penultimul act cu o altă americancă, Madison Keys, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 8, care a eliminat-o, în 66 de minute, pe compatrioata ei, Danielle Collins, locul 24 WTA, scor 6-4, 6-1.

Ultima jucătoare calificată în semifinale va fi cunsocută după meciul dintre sportiva cehă Karolina Plsikova, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi americanca Alison Riske, locul 19 WTA. Câştigătoarea acestei întâlniri va fi adversara japonezei Osaka, în semifinale.

Sursa : news.ro

Ekaterina Alexandrova şi Elena Ribakina vor disputa finala turneului de la Shenzhen... Monica Niculescu şi Misaki Doi au ratat calificarea în finala de dublu de la Shenzhen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x