Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Neînvinsă în mandatul lui Cosmin Contra, naționala României cade 4 poziții în clasamentul FIFA! Schimbări în top 10 al ierarhiei

În ciuda faptului că este neînvinsă în ultima lună, obținând o victorie și un egal cu noul selecționer Cosmin Contra, naționala României a căzut 4 poziții în clasamentul FIFA dat astăzi publicității.

Cu germanul Christoph Daum la timonă, naționala României rata acum o lună încă un Campionat Mondial, după eșecul din Muntenegru, scor 0-1. În ciuda acestui aspect, ”tricolorii” urcau în clasamentul FIFA, de pe 42 pe 41.

Astăzi însă, deși vine după o victorie cu Kazahstan și o remiză cu Danemarca, România cade 4 poziții până pe locul 45, cu 714 puncte.

În clasamentul celor mai bune naționale din lume, se remarcă intrarea celor de la Peru în top 10. De asemenea, naționala Spaniei, căzută acum o lună pe 11, revine și ea în top 8.

Conform noului clasament FIFA, Italia, Elveţia, Danemarca şi Croaţia vor fi capi de serie în PlayOff-ul pentru Cupa Mondială din Rusia, în timp ce reprezentativele Irlandei de Nord, Suediei, Irlandei şi Greciei vor intra în urma outsiderilor la tragerea la sorți.

Recomandari