Antena Căutare

Novak Djokovic si FC Barcelona, marii castigatori ai premiilor "Laureus Sport"

FC Barcelona, Novak Djokovic si Vivian Cheruiyot sunt marii castigatori din acest an de la premiile "Laureus Sport", eveniment desfasurat la Londra.


Novak Djokovic a fost recompensat cu titlul de "sportivul anului", la categoria premiilor individuale. "Nole" i-a devansat pe Lionel Messi (FC Barcelona - fotbal), Usain Bolt (atletism), Cadel Evans (ciclism), Dirk Nowitzki (baschet) si Sebastian Vettel (Formula 1).

Vivian Cheruiyot (Kenya) a primit trofeul pentru "atleta anului". Sportiva este campioana mondiala in probele de 5000 si 10.000 de metri.

Jucatorul de golf Darren Clarke a fost recompensat cu premiul pentru "cea mai buna reaparitie in circuitul profesionist".

La evenimentul care a avut loc la Londra au fost prezenti Nadia Comaneci si Ilie Nastase, membri ai Laureus World Sports Academy, alaturi de alti fosti mari sportivi ca: Giacomo Agostini, Boris Becker, Sergey Bubka, Marcel Desailly, Martina Navratilova, Alexey Nemov, Monica Seles, Alberto Tomba sau Katarina Witt.

Noua jucatori ai Otelului Galati, blocati in tren din cauza viscolului puternic... AC Milan - Juventus 1-2 / Batrana Doamna, aproape in finala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x