Antena Căutare

Jocurile Paralimpice: Ciclistul roman Eduard Novak a castigat medalia de argint in proba de contratimp individual pe sosea

Ciclistul roman Carol Eduard Novak a cucerit miercuri medalia de argint la contratimp individual, prima proba a concursului de ciclism pe sosea al Jocurilor Paralimpice de la Londra.

Novak a parcurs cei 24 de kilometri in 33:06.93, clasandu-se pe locul 2, in spatele cehului Jiri Jezek, cronometrat in 32:59.92.

Medalia de bronz a fost castigata de un alt reprezentant al Cehiei, Jiri Bouska, care a terminat cursa in 33:34.92.

Pentru ciclistul roman este cea de-a doua medalie obtinuta la Jocurile Paralimpice, dupa cea de aur din proba de urmarire pe velodrom.

In cursa de pe velodrom, Novak reusise sa-l invinga chiar pe Jezek, cei doi fiind coechipieri in cadrul echipei Tusnad Cycling Team.

Prin succesul de la contratimp, Jezek a devenit cel mai titrat ciclist din istoria Jocurilor Paralimpice, cehul urcand pentru a 11-a oara pe podium la aceasta competitie, o serie care a inceput in urma cu 12 ani, la Sydney.

Joi este programata proba de fond a concursului de ciclism pe sosea, in care va lua startul si Carol Eduard Novak.

Sursa: jo2012.antena3.ro

FOTO: EPA / Intact Images

Adrian Mutu a fost spionat pe vremea cand evolua la Inter Milano. I-au fost ascultate telefoanele in 2000!... Barcelona face referendum: Camp Nou, renovat sau refacut din temelii? ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x