Antena Căutare

OFICIAL: Atletico Madrid îl cumpără pe Diego Costa de la Chelsea cu o zi înainte de meciul direct din Champions League

După mai multe zile de incertitudine, mutarea lui Diego Costa de la Chelsea la Atletico Madrid s-a oficializat cu doar 24 de ore înainte de duelul direct dintre cele două echipe din Liga Campionior.

La finele a trei sezoane petrecute pe Stamford Bridge, perioadă în care a câștigat două titluri în Premier League, Diego Costa părăsește gruparea londoneză și revine acasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru spaniolul de origine braziliană, Atletico a plătit în jur de 66 de milioane de euro (57 de milioane de lire sterline, ceea ce reprezintă un record în materie de achiziții pentru echipa din capitala Spaniei.

Contractul dintre Atleti și jucător va intra în vigoare la 1 ianuarie 2018 și, inițial, fotbalistul va figura la Atletico sub formă de împrumut până la finalul sezonului în curs, urmând ca din vară să devină 100% jucătorul lui Atletico.

Costa nu va putea juca în tricoul ibericilor decât din Ianuarie, atunci când se redeschide perioada de transferuri, iar Atleti va avea din nou dreptul de a înregistra noi jucători. Echipa lui Simeone se află sub interdicție de a transfera până în Ianuarie.

Diseară, de la ora 21:45, Atletico Madrid și Chelsea se întâlnesc în etapa a 2-a din Grupa C a Ligii Campionilor.

Cutremur în Grupa G a Europa League! Un viitor adversar al celor de la FCSB, prins dopat! Acesta riscă 4 ani de suspenda... Cadou special pentru Simona Halep de ziua ei! WTA a anunțat oficial: românca va participa la Turneul Campioanelor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x