Antena Căutare

OFICIAL: Revenire spectaculoasă în Liga 1! Dinamo l-a prezentat în această dimineață pe Antun Palici, unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut

Lovitură după lovitură dată de Dinamo București! După ce l-au rezolvat pe Torje, ”câinii” și-au întărit partea mediană a terenului cu un nou transfer important. Omul care a dus greul echipei în urmă cu un sezon, croatul Antun Palici, a semnat cu echipa din ”Ștefan cel Mare” până în 2019.

”Mijlocașul croat Antun Palici, ultima oară la Mouscron (Belgia), a semnat un contract cu FC Dinamo București până la 30 iunie 2019”, a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.

Născut pe 25 iunie 1988, la Zagreb, Antun Palic a mai evoluat la Dinamo în perioada 2015-2017 și a adunat 73 de meciuri și 8 goluri pentru echipa din Ștefan cel Mare în toate competițiile. Antun Palic a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a intrat, în cantonamentul de la Săftica, în programul de pregătire anunțat de antrenorul principal Vasile Miriuță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până acum, Dinamo s-a mișcat foarte bine pe piața transferurilor. Cele mai importante transferuri ale ”câinilor” au fost reprezentate de revenirile lui Gabi Torje și Dan Nistor. Pe lângă Torje și Nistor, la Dinamo au mai revenit, după împrumuturi, Daniel Popa, Vlad Olteanu și Mihai Popescu.

La capitolul străini, Dinamo s-a întărit cu Aitor Monroy (30 de ani, mijlocaş central) și Ivan Pesic (25 de ani, aripă stânga) de la Hajduk Split pentru 50.000 de euro.

Radu Ștefan scrie istorie în Serie A! Fundașul lui Lazio A ajuns la 300 de meciuri în puternicul campionat italian. Se u... Cristiano Ronaldo la 33 de ani! 7 lucruri mai puțin știute despre CR7. Știai că poți studia cursul ”Cristiano Ronaldo” ?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x