Antena Căutare

Ofiter de presa Utrecht: "Nu se stie daca Nesu va mai juca fotbal"

Operat timp de cinci ore si jumatate dupa accidentarea suferita la antrenamentul de ieri dimineata, internationalul roman se afla intr-o stare stabila, dar verdictul medicilor ramane rezervat.


Se pare ca din momentul in care a fost luat cu salvarea de la teren, Mihai nu a mai vorbit! Potrivit martorilor, imediat dupa nefericitul incident Nesu ar fi strigat, in engleza, ca nu-si mai simte picioarele. Apoi a spus ca nu-si mai simte nici mainile.

"Din punct de vedere tehnic, interventia chirurgicala a fost un succes. Vertebra a fost refacuta, este fixata, iar presiunea asupra nervilor spinali - eliminata. Momentan asteptam. Abia saptamina viitoare trebuie sa se vada cum decurge recuperarea functionala a nervilor. De altceva ne temem si mai tare, ca maduva spinarii sa nu fie sectionata. Daca ar fi asa, Nesu poate suferi de paraplegie. Partiala sau chiar totala. In aces caz, recuperarea va fi foarte, foarte lunga", declara aseara medicul clubului olandez, Simon Goedegebuure.

VIDEO! Vezi cum fredoneaza Djokovic melodia “Senzatii” a formatiei Sistem... Polonia: Politia a arestat mai multi suporteri care au devastat stadionul unde a avut loc finala cupei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x