Otelul - Astra 1-1 / Sumudica ramane neinvins

Otelul si Astra au remizat in cel de-al doilea meci al etapei cu numarul 10, scor 1-1. Rezultatul a fost stabilit inca din prima repriza.

Primii care au inscris au fost galatenii, prin Punosevac, care a beneficiat de o interventie eronata a lui Silviu Lung, in minutul 40. Fatai a egalat in primul minut de prelungire al actului intai, beneficiind de o respingere gresita a aceluiasi Punosevac la o centrare a lui Bajenaru.

Cea mai controversata faza a primei reprize a fost cea din minutul 30, atunci cand fundasul dreapta al Otelului, Cornel Rapa, a intrat dur la Junior Morais. Romanul a vazut doar cartonasul galben din partea arbitrului Emil Voicu.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri