Antena Căutare

Otelul - Petrolul 1-0 / Campioana e pe 4 in clasament

Scapata de grijile grupelor din Champions League, Otelul a invins Petrolul si a urcat provizoriu pe locul 4.

Desi a schimbat competitia, Otelul nu si-a modificat stilul de joc. Dorinel pare decis sa continue dar si sa lase in urma o adevarata filozofie a eficacitatii, in care 1-0 e cel mai frumos scor.

Prima etapa din retur a adus la Galati Petrolul Poliesti, echipace revenise in august in fata campioanei prin reusitele incredibile ale lui Daniel Oprita.

Asa cum era de astaptat, spectacolul nu si-a mai facut aparitia si golul marcat de fundasul Perendija in minutul 22 a fost singurul al partidei.

De remarcat Ljubinkovic, celalalt aparator central de la galateni, a evoluat in sezonul trecut la gazari alaturi de Benga (un alt galatean imprumutat, care nu a facut duminica parte din lotul lui Dorinel Munteanu).

In urma acestei victorii, Otelul face 31 de puncte si nu mai poate fi depasita decat de Steaua (daca se impune in fata Sibiului) si Vaslui (daca trece de Rapid). Cu 18 puncte, Petrolul se afla pe 13 la 2 puncte de retrogradare.

Foto: gsp.ro

Norvegia - Franta 32-24 / Scandinavele sunt campioane mondiale... Suporterii Universitatii Cluj i-au cerut demisia antrenorului Ionut Badea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x