Antena Căutare

Otelul - Steaua 1-2/ Ros-albastrii, la trei lungimi de lider

Steaua a revenit de la 0-1 la pauza si s-a impus pe terenul campioanei Otelul Galati, scor 2-1, aflandu-se acum la doar trei puncte in spatele liderului CFR Cluj.

Didi a deschis scorul pentru "dunareni" in minutul 34, dar elevii antrenati de Mihai Stochita au intors rezultatul prin golurile lui Tatu '49 si M. Costea '67.

Cum s-au marcat golurile:


1-0: Didi reia cu capul o centrare de pe partea dreapta, de la Antal;

1-1: Tatu inscrie cu capul, dupa o centrare a lui Tanase;

1-2: Mihai Costea primeste o pasa in zona careului de 16 metri, patrunde în careu si trimite mingea in plasa, la coltul lung.

In prima repriza, unul dintre suporterii galateni a avut nevoie de asistenta medicala, in momentul in care i s-a facut rau. Spectatorii de la tribuna a II-a au cerut medicilor sportivi sa intervina - suporterul a fost coborat din tribuna, pana la nivelul terenului, apoi a fost transportat la cel mai apropiat spital.

Au evoluat echipele:

Otelul Galati: Grahovac - Rapa, Sg. Costin, Perendija, Salageanu - Filip (Viglianti '82), Giurgiu - Antal, Didi (Paraschiv '71), Stromajer (Iorga '61) - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Steaua: Tatarusanu - Bicfalvi, Iliev, Chiriches, Parvulescu - Chipciu (Gardos '84), Balan (Radut '66), Bourceanu, Tanase - Rusescu (M. Costea '46), Tatu. Antrenor: Mihai Stoichita.

In urma acestui succes, Steaua urca pe locul 2 in Liga 1, la doar trei puncte in spatele liderului CFR Cluj.

foto: gsp.ro

Cristiano Ronaldo si-a egalat recordul de goluri marcate in Primera Division... VIDEO! Tragedie in fotbalul italian: Un jucator al formatiei Livorno a murit dupa ce a suferit un infarct pe teren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x