Antena Căutare

Pandurii Tg. Jiu - Steaua 0-0/ Remiza echitabila

Steaua si Pandurii continua impreuna lupa pentru primul loc in Liga 1. Cele doua ehipe au remizat, scor 0-0, in meciul direct de la Targu Jiu, iar stelistii pastreaza trei puncte in fata trupei lui Petre Grigoras.

Laurentiu Reghecampf a inceput meciul cu cei doi “cheflii”, Nikolici si Matei, si a trait periculos in prima repriza. Pandurii i-au luat pe sus pe ros albastri inca din primele minute. Fiul antrenorului Petre Grigoras, Alexandru, a avut doua mari ocazii de a marca in minutele 6 si 14, dar s-a opus goalkeeperul stelist.

Ciprian Tatarusanu, s-a remarcat si in minutul 30, la un sut bun al lui Maxim. Cu doua minute inaintea pauzei, Viera a crosetat doi stelisti si i-a centrat lui Maxim care a trimis peste.

In repriza secunda, Reghecampf i-a introdus pe Tanase si Pintilii, jocul ros-albastrilor s-a echilibrat. Gardos si Rusescu au ratat doua sanse bune de a marca in startul partii secunde, in timp ce Mamele a respins din fata portii goale in minutul 70 la foarfeca lui Tanase.

S-a terminat in cele din urma 0-0, rezultat echitabil dupa ce ambele echipe au dominat cate o repriza.

Dupa acest rezultat, Steaua ramane pe primul loc, cu 29 de puncte, in timp ce Pandurii se afla pe doi, cu 26 de puncte. (foto: gsp.ro)

Au evoluat echipele:

Pandurii Targu Jiu: Mingote - Pleasca, Viera, Mamele, C. Cristea - Voiculet, Nistor, Radut (Rusu '83) - Grigoras, Matulevicius (Lemnaru '84), Maxim (Boutadjine '73). Antrenor: Petre Grigoras.

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - G. Matei (Tanase '46), Martinovici, Gardos, Parvulescu - Bourceanu, Filip (Pintilii '46) - Ad. Popa, Rusescu (M. Costea '82), Chipciu - Nikolici. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.



Monica Niculescu a pierdut ambele finale, simplu si dublu, in turneul din Luxemburg... Tenis de masa, CE 2012: Adrian Crisan a adus Romaniei prima medalie la simplu masculin, dupa 52 de ani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x