Căutare Live

Părăsit de soție, într-un scaun cu rotile, și ridicat de Dumnezeu, Mihai Neşu nu se lasă! Iar minunile există: fostul fotbalist a stat pe picioarele lui

Mihai Neşu, numele unui campion care nu îşi mai duce visul pe picioare. O clipă fatală, atât a trebuit să treacă pentru ca un mare sportiv să fie imobilizat într-un scaun cu rotile.

Mihai Neşu, numele unui campion care nu îşi mai duce visul pe picioare. O clipă fatală, atât a trebuit să treacă pentru ca un mare sportiv să fie imobilizat într-un scaun cu rotile.

Numai că minunile chiar există. Fostul fotbalist s-a ridicat din scaunul cu rotile şi a uimit pe toată lumea cu apariţia sa. Fostul fotbalist al Stelei juca la echipa olandeză Utrecht când la un simplu antrenament, un coleg i-a căzut în spate şi i-a fracturat coloana. Avea doar 28 de ani, iar din acel moment totul a început să se năruie.

Mihai Neşu este omul care a răzbit în faţa durerii. Milioane de oameni au rămas impresionaţi de puterea cu care a reuşit să transforme un accident într-o victorie.

L-a părăsit pe Mihai Neşu, în 2012, după 11 ani de căsnicie. Ce s-a ales acum de Maria, fosta lui soţie

Nu există nici un cuvânt suficient de puternic pentru a descrie drama teribilă care i-a schimbat destinul lui Mihai Neşu. Pasiunea pentru fotbal a luat sfarşit în ziua de 10 mai 2011 atunci când s-a trezit în spital fără să mai simtă nimic de la gât în jos. Medicii i-au spus că doar o minune îl mai poate face ca înainte.

Bişonul, fotbalistul bătăios care pornea războaie, cândva, pentru orice minge pe teren, a luat calea mântuirii şi s-a rugat ca divinitatea să facă o minune şi să-l salveze.

OFICIAL: Bayern a anunțat numele succesorului lui Jupp Heynckes pe banca tehnică. Niko Kovac, 3 ani la Munchen!... Incidente la meciul CSA Steaua-Academia Rapid. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene...
Parteneri
Cum să-ți pregătești picioarele pentru sezonul sandalelor
Catine.ro
Ultimele știri
x