Antena Căutare

Patronii din Liga I i-au scris Moşului! Vezi ce-şi doresc să primească de Crăciun

Imediat cum au auzit că Moşul încă mai primeşte scrisori, patronii din Liga I s-au pus pe scris. Bine, mulţi dintre ei au rugat pe cineva să ţină pixul în locul lor. De emoţie, evident!

Imediat cum au auzit că Moşul încă mai primeşte scrisori, patronii din Liga I s-au pus pe scris. Bine, mulţi dintre ei au rugat pe cineva să ţină pixul în locul lor. De emoţie, evident!

CFR CLUJ | Pentru a fi sigur că este înţeles, Arpad Paszkany i-a trimis moşului două scrisori. Pe cea în Română a scris-o Iuliu Mureşan.

"Dragă Moş Crăciunule, îmi pare rău să constat, dar văd că ne-ai uitat total în ultimii ani. Aşa ne-a fost vorba? N-am mai găsit niciun penalty sub pom, nici măcar vreun ofsaid nesemnalizat. Dacă te-am supărat cu ceva, să ne spui. Cât pentru anul ăsta, dacă ai considera, ne-am mulţumi cu orice jucărie. Numai să fie europeană, te rog"

STEAUA | Pentru statutul de campioană, roş-albaştrii au avut dreptul la trei scrisori. S-au înghesuit, rapid, Gigi Becali, Mihai Stoica şi, normal, Laurenţiu Reghecampf.

"Îţi mulţumesc pentru Luţu. Mi l-ai pus sub brad acum câţiva ani şi de-atunci îşi ştie locul negreşit. Pentru că de ce? Iubeşte să fie cadou, m-ai înţeles?! Şi dacă vrei să ştii cu adevărat că eu nu mi-am pierdut puterea, chiar dacă sunt aici unde sunt, uite îţi zic că Memeu' şi cu Tata Reghe îţi vor da scrisoare în versuri. Şi pentru ca nu pot sa rad în scris, închipuie-ţi tu cum aş fi făcut eu la final"...

"Mihai Stoica mă prezint, prietenii mă ştiu de Meme,

Atunci când nu bat suporteri, fac transferuri cu probleme!

La cadouri nu sunt primul, nu-mi place să stau în faţă

Dacă-ţi place Bundesliga, Moşule, fă-ţi altă viaţă"

"Eu sunt Reghe, antrenorul, sunt convins că tu mă ştii

Poate într-o altă eră, ţi-oi fi adus jucării

Nu te recunosc ca Moş, n-o ai ca agent pe Ana

Hai că îmi cântă Minune, termină cu panarama"

DINAMO | Pentru a vedea cât de serios este proiectul, patronul Negoiţă a pus mâna pe peniţă

"Îţi vorbesc ca de la un prieten la prieten şi spun asta pentru că iubim aceleaşi culori. Înainte să încep, voiam să-ţi zic că am un salariu de două mii de dolari pentru matale, la "new Dinamo", asta dacă nu se mai câştigă bine ca Moş. Cât despre cadouri, te rog doar să nu-mi zici că nici anul ăsta n-ai nimic pentru noi.. măcar nişte ghete cu încălzire pentru Zougoula"

RAPID | Cum nu se ştie exact cine este patron, Moş Crăciun a primit, surprinzător, o scrisoare de la George Copos

"Moşule, în afară de judecători n-am mai vorbit cu nimeni până acum. Aşa că te rog să nu dai la a1.ro discuţia cu mine. Dacă primeşti rândurile mele, înseamnă cu doar Rapidul s-a scufundat, nu şi planeta, aşa că n-are rost să te duci cu cadouri în Giuleşti. Mai bine mi-ai da o veste minunată şi-ai face să dispară dosarul cu transferurile. Că n-am vrut să fac rău, doar mă jucam şi eu ca tine, făceam cadouri"

ASTRA | Cum Dinu Gheorghe e ocupat cu echipa, nicio aluzie la faptul că ar face el echipa, Ioan Niculae a trebuit să se descurce singur. Dar a fost rapid. În sensul că n-a scris mult.

"Bre, fă-mi şi mie cadou exact ce i-ai făcut Stelei. Cu penalty-uri, cu ce vrei tu, numai să iasă bine. Şi te rog, dacă poţi să vorbeşti cu superiorii tăi, aş vrea să n-am soarta lu' Marian Iancu de la Timişoara, care termina mereu pe locul doi"

UNIVERSITATEA CRAIOVA | Adrian Mititelu nu a trimis nicio scrisoare, dar a dorit să facă o declaraţie INCREDIBILĂ!

"Moş Crăciun a fost prezent în Comitetul Executiv când s-a votat dezafilierea noastră. D-aia vine în România pe 25 decembrie, că e chemat la DNA".

VIDEO: Te crezi parior adevărat? Ele joacă "handicap asiatic" mai bine ca oricine... Râzi până la Crăciun! Cele mai tari momente cu Gigi Becali, la iComedy şi În Puii Mei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x