Antena Căutare

Patru ani de la moartea lui Nicolae Dobrin

Pe 26 octombrie 2007 se stingea din viata Nicolae Dobrin, unul dintre cei mai mari fotbalisti ai Romaniei.

Era intr-o noapte de joi spre vineri de octombrie tarziu. La Pitesti, FC Arges, se pregatea de deplasarea la Alba Iulia unde urma sa joace cu Unirea. Un meci important de campionat, in care elevii lui Ionut Badea erau obligati sa se impuna pentru a se departa de Gaz Metan Medias, echipa de pe locul secund in Seria Vest a ligii secunde.

La un moment dat, pentru jucatori meciul a trecut pe plan secund. La fel si pentru suporteri, iar mai tarziu pentru toti locuitorii unui oras devenit celebru datorita uzinei producatoare de automobile.

Murise Nicolae Dobrin, cu siguranta, cel mai bun fotbalist care a evoluat si va evolua in Trivale. Cele doua titluri ale lui FC Arges stau marturie pentru aceasta afirmatie. Se zvoneste ca ultima dorinta a Gascanului a fost ca echipa lui de suflet sa bata la Alba Iulia. Nu a reusit, meciul terminandu-se cu un 0-0 chinuit, la fel ca ploaia care a cazut in acea sambata ce a urmat trecerii in nefiinta a legendei.

De atunci au trecut 4 ani, iar clubul pare sa fi uitat de Dobrin, cooptarea sotiei lui in staff fiind mai mult o strategie de imagine. De altfel, la fel ca anul trecut, comemorarea organizata de suporteri a fost mult mai vizibila decat cea organizata de club.

Foto: Intact Images

Mariana Bitang: ”Sunt dezamagita pentru ca nu am fost obisnuita sa lucrez pentru locuri sub podium”... Florin Costea, impus in primul 11 de Gigi Becali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x