Pentru prima dată în istorie, patinatorii au dansat pe melodii cu versuri! Piesele trupei britanice Coldplay au fost cele mai folosite în cadrul concursului de la Jocurile Olimpice

 
+2 click pentru
galerie

Pentru prima dată în istorie, patinatorii au avut voie să danseze pe melodii cu versuri, la probele din din cadrul Jocurilor Olimpice de la PyeongchangCoreea de Sud.

Până acum, la patinaj artistic era permisă doar folosirea pieselor instrumentale. Acum, situația s-a schimbat și, începând cu ediția din acest an, patinatorii pot adăuga mai multă dramă și personalitate exercițiilor prin folosirea melodiilor cu versuri.

Patinatorul american Adam Rippon a declarat că regula schimbă total sportul pe care îl practică.

“De fiecare dată mă întrebam dacă piesa aleasă va emoționa oamenii din ultimul rând al arenei. Vreau să patinez pe o piesă care să trezească emoții tuturor oamenilor din public. Chris Martin are acea voce care rezonează într-o sală intreagă! ”, a mai spus americanul.

Melodiile trupei britanice Coldplay au fost cele mai folosite în cadrul concursului. “Paradise“, “Fix You” sau “O” au răsunat în arena din Pyeongchang. De asemenea, patinatorii au mai folosit piese de la artiști precum BeyonceThe BeatlesJeff Buckley sau Elvis Presley.

Sursa, CNN

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe