Antena Căutare

Pintilii: Ne-am cam speriat de ei, dar nu sunt de speriat. Dacă avem atitudinea din seara asta, suntem pe drumul cel bun

Mihai Pintilii a declarat, joi seară, că el şi colegii săi de la FCSB s-au “cam speriat” de Vitoria Guimaraes, dar portughezii “nu sunt de speriat”.

Mihai Pintilii a declarat, joi seară, că el şi colegii săi de la FCSB s-au “cam speriat” de Vitoria Guimaraes, dar portughezii “nu sunt de speriat”.

"A avut Coman două ocazii în prima repriză, păcat că n-a intrat. La nivelul ăsta trebuie să înscrii ocaziile pe care le ai. Ne-am cam speriat de ei, părerea mea. Nu sunt de speriat. Au rămas 50-50 şansele de calificare. Am făcut un meci bun, sper să să jucăm de la meci la meci tot mai bine. Dacă avem atitudinea din seara asta, suntem pe drumul cel bun. Avem şanse mari de calificare, important e să marcăm”, a spus Pintilii la Pro TV.

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, la Giurgiu, scor 0-0, cu echipa Vitoria Guimaraes, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Returul va avea loc joia viitoare, de la ora 22.00, la Guimaraes.

Sursa : news.ro

Becali: Bogdan Vintilă este noul antrenor. A contat foarte mult că a fost elevul lui Hagi... Vergil Andronache: Nu este un rezultat corect, dacă era 2-0 nu cred că se supăra nimeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x