Căutare Live

Piturca are de primit daune de 7 milioane de euro de la Mititelu

Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a dat in aceasta dimineata verdictul in procesul pe care Victor Piturca l-a intentat Universitatii Craiova. Tehnicianul solicitase daune in valoare de 12 milioane de euro in urma demiterii sale, insa membrii CNSL i-au admis doar in parte cererea.

Conform intelegerii, el trebuia sa vireze niste bani in contul clubului, dar nu a facut-o. Asa, am ajuns sa fim in imposibilitatea de a-i plati pe unii jucatori


Cazul a ajuns la Federatie in urma cu o saptamana, dupa ce comisiile LPF si-au declinat competenta.

Universitatea poate face recurs la decizia primita in aceasta dimineata la Comisia de Recurs a FRF. Daca si aceasta instanta va decide ca gruparea olteana trebuie sa plateasca daune, suma trebuie achitata in termen 30 de zile. Urmatorul pas ar fi neprogramarea, doua situatii similare ducand la retrogradare. Oltenii se pot adresa apoi la TAS.

Victor Piturca poate cere insolventa clubului in justitie daca nu-si primeste banii.


sursa: Jurnalul.ro

foto: Intact Images

Rapid da de baut: face 89 de ani!... Europa League: Liverpool pierde la Braga/ Twente face scor cu Zenit. Vezi rezultatele inregistrate in optimi!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri